vr 3 maart  2023 tickets entree/workshops Massage-

Venster Acties

vr 3 maart 2023 tickets entree/workshops Massage-

Het evenement voor zorgprofessionals. Kom ruiken, zien, voelen en ervaren om je beroepsuitoefening te starten of te professionaliseren.

Waar en wanneer

Locatie

Next Level Gorinchem Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 1 dag 8 uren
  • eTicket voor mobiel

Je hebt altijd een beursentree nodig en daarna kun je de workshops en lezingen selecteren.  

“samen Natuurlijk beter” 

Ontmoet 3.000 vakgenoten in twee dagen! De beurs is gericht op het professionaliseren van jouw beroepsuitoefening als (startend of nieuwkomer) therapeut in de complementaire zorg met als doel de gemeenschappelijke draad tussen holistische geneeskunde-systemen te laten zien, ervaren, bestuderen verkennen en te begrijpen. De mens is één geheel. Aandacht voor de achtergronden en de ontstaanswijze van de klachten, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

De Massage en ComplementairVakbeurs is de meest uitgebreide plek waar alle informatie die massage en complementair combineert in één keer te vinden is. Inspiratie, demonstraties, concrete ideeën, nieuwe ontmoetingen, stands, lezingen&workshops met/over opleidingen, jouw praktijk centraal, behandelingen, producten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, behandelingen, natuurlijke medicatie, cosmetica en artikelen, vind je op deze beurs.

Dus wil jij als gezondheidsbewuste professional nieuwe wegen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering kom naar de enige vakbeurs.

Meer informatie over de beurs op Sooner Events

------

Veelgestelde vragen;

Moet ik gelijk mijn workshops boeken? 

Nee, je kunt eerst je beursentree boeken en vanaf medio januari, als de workshops en lezingen online staan, deze bijboeken. In de bevestigingsmail na aankoop staat beschreven hoe je gegevens bij te werken.

Of je hebt al een entreeticket geboekt en wilt later workshops of lezingen (bij) boeken dan kun je ook terug naar de soonereventswebsite en boekt lezingen/workshops zonder opnieuw een entreeticket voor de beurs te kopen. 

Kan ik met één entreekaartje twee keer komen?

Met de entreetickets voor de beurs ben je welkom (ongeacht de datum op de entreekaart) op één van beide dagen naar keuze. Let wel workshops zijn geen keuze van dag, je komt de dag dat je deze hebt geboekt. Dus koop 1 entree en je kunt op beide dagen komen (bijvoorbeeld 1 dag beurs 1 dag workshops volgen).

Wil je twee dagen komen dan haal je bij de Sooner balie een polsbandje voor de 2e dag. 

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Alleen vooraf aan de beursdagen op 038 76 000 88 en of ook tijdens de beursdagen op 06 40707525 of (06 34074329 alleen tijdens de beursdagen). info@soonerevents.nl