Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jongerencentrum "De Kuip"

42 Klokkenlaan

5175 NV Loon op Zand

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wordt vriend van “Festival Wereldwijd”

Traditiegetrouw vindt op 2e pinksterdag op het terrein van Jongerecentrum “De Kuip” en Scouting “Pastoor Simonsgroep” Festival Wereldwijd plaats. Op een ongedwongen wijzen ontmoeten culturen elkaar onder het genot van muziek, dans, food en informatie. De afgelopen jaren is het festival een begrip geworden in de gemeente Loon op Zand.

Stichting Wereldwijd “Loon op Zand”

Stichting “Wereldwijd’ probeert op allerlei manieren, op een laagdrempelige wijze, contacten te leggen met andere culturen. Stichting Wereldwijd is niet alleen bekend van het festival maar ook van verschillende projecten met scholen in de regio. Dit alles met als doel: “Een mooiere en duurzamere wereld”. Verbinden, in contact brengen met en informeren dat zijn de tools die belangrijk zijn bij dit proces. De verbindende rol van Stichting “Wereldwijd” is onontbeerlijk gezien de actualiteit in onze


Helpt u ons mee

Gezien het belang van haar activiteiten wil Stichting “Wereldwijd” (al) haar activiteiten de komende jaren voortzetten. Uiteraard kunnen bedrijven ons sponsoren. Maar u kunt ons ook helpen.

Wordt vriend van “Wereldwijd”

Door vriend te worden van Wereldwijd steunt u ons en onze activiteiten. Voor een aantrekkelijk bedrag steunt u onze stichting. U kunt kiezen uit vier versies:

  • Brons: € 10,00
  • Zilver: € 20,00
  • Goud: € 50,00
  • Platina: € 100,00

Via www.wereldwijdloonopzand.nl of www.vriendenvanwereldwijd.eventbrite.nl kunt u gemakkelijk vrienden worden. Klik op ‘tickets ophalen’ en selecteer de versie. U kunt nu kiezen uit verschillende betaalwijzen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor meerdere versies.

Datum en tijd

Locatie

Jongerencentrum "De Kuip"

42 Klokkenlaan

5175 NV Loon op Zand

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen