Gratis

Vriendenbijeenkomst: Global Goals - kansen voor impact

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op informele, praktische en inspirerende manier ervaren we hoe je de Global Goals kunt opnemen in de strategie van je organisatie en je de vertaalslag naar de operatie van de dag kunt maken. Anne-Marie Rakhorst deelt haar visie op de rol van ondernemers bij implementatie van de SGD's in haar keynote speech.

Global Goals: kansen voor impact


Anne-Marie Rakhorst is een ondernemer vanuit het hart. Meer duurzame waarde en winst aan bedrijven toevoegen, is en blijft haar drijfveer. Om heel Nederland kennis te laten maken met de Werelddoelen van de Verenigde Naties, lanceerde Anne-Marie Rakhorst vorig jaar de campagne '17 doelen die je deelt', waarin kinderen de hoofdrol in spelen.

Het programma
17:15 - 17:30 Inloop
17:30 - 18:30 Tafelen met Vrienden
18:30 - 19:00 Start plenair programma
19:00 - 19:30 Keynote spreker Anne-Marie Rakhorst
19:30 - 1945 Afsluiting
19:45- 20:30 Borrel & netwerken


Tafelen met Vrienden
Tijdens de Vriendenbijeenkomst gaan we in kleine groepen dieper in op diverse aspecten van Global Goals. Veronique Swinkels, van BBK/Door Vriendschap Sterker en medeoprichtster van Global Goals Accelerator, ondersteunt ons hierbij met haar ervaring.

Aanmelden
Een bijzondere bijeenkomst onder leiding van Lars Sørensen, bekend van o.a. 7 Ditches en ambassadeur van Nudge. Mis deze te gekke Vriendenbijeenkomst niet. Per organisatie mogen zich maximaal twee personen aanmelden. Schrijf je snel in!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen