€ 15

Vrij van Emotionele blokkades | Emotional Freedom Techniques (EFT)

Venster Acties en details

€ 15

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PUUR Almere

Randstad 22-161

1316 BM Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Leer een effectieve methode voor het oplossen van emotionele en fysieke klachten en ontdek hoe stress in ons brein en lichaam doorwerkt.

Over dit evenement

Leerzaam en direct toepasbaar!

Lees ook de de recensies van deelnemers!

Ontdek waar de oorsprong ligt van jouw stress, beperkende overtuigingen, patronen, emotionele blokkades en fysieke klachten. En we hebben ze allemaal, geen uitzonderingen! Maar wil jij hieraan erkenning geven?

Erkenning geven aan je angsten, boosheid en verdriet is de eerste stap naar emotionele vrijheid. En fysieke klachten hebben altijd een emotionele basis.

We starten de avond met een interactieve theorie. Je leert:

  • Hoe patronen, angsten en overtuigingen ontstaan
  • Waarom gedragsverandering zo moeilijk is
  • Over de oorsprong van trauma en PTSS
  • Waarom cognitieve gedragstherapie en medicatie geen (complete) oplossing zijn
  • Wat wel nodig is voor een complete oplossing.

Na de korte pauze volgt de interactieve workshop met demonstratie en ga je kennismaken met EFT, een effectieve methode voor het oplossen van emotionele en fysieke klachten. Na de workshop kan jezelf aan de slag met EFT. Ook ga je de meditatieve vorm van EFT ervaren.

Deze workshop is voor een select aantal deelnemers zodat individuele aandacht mogelijk is. Je kan deelnemen als je (h)erkent emotionele en/of fysieke klachten te hebben en je gecommitteerd bent deze aan te pakken.

Verdiepingsworkshop

Op zaterdag 13 februari is er een verdiepingsworkshop van 9.30 tot 12.00. Deze is door eerdere deelnemers heel waardevol gevonden. Deze deelnemers hebben zelfs gevraagd om opnieuw verdiepingsworkshops te plannen zodat ze onder begeleiding nog beter EFT kunnen leren toepassen.

Recensies deelnemers

"Over deze workshop kan ik zeggen dat het mij inspireerde en ik meteen me heb opgegevn voor het vervolg, ik kijk daar echt naar uit. Nieuwe stof om te leren, praktijk oefeningen om het meteen te kunnen ervaren. De workshop gaf inzicht op een stuk vakgebied dat ik nog niet eerder zo bewust heb mogen leren. Een aanvulling voor mij als persoon en ook voor mijn praktijk. Een absolute aanrader deze workshop!" Kim van L.

"Wim brengt op een eigentijdse manier over wat EFT is en hoe je het kunt inzetten bij emoties en trauma's in dagelijkse leven. Interessant voor mensen die deze techniek zelf willen toepassen." Niel

"Deze workshop geeft een heel duidelijk beeld van hoe emoties in het brein ontstaan en hoe je geestelijk en lichamelijk (onbewust) beïnvloed wordt door die emoties. Daarna maak je door middel van voorbeeld en gezamenlijke oefening kennis met EFT. Ik ben er vervolgens thuis mee aan de slag gegaan. Het is een relatief eenvoudige techniek waar ik meteen mee uit de voeten kon." Suzanne van V.

"Verrassend interessante, leuke, leerzame workshop. Na afloop heb je de beschikking over een direct toepasbare methode om de negatieve lading van emoties te neutraliseren. Ik heb mogen ervaren dat de EFT methode makkelijk te leren is, direct toepasbaar is en meteen verlichting geeft, voor zowel minder heftige, als heftigere emoties. Dank jullie wel Wim en Manon voor het delen van dit cadeautje! " Monique P.

"Ik ben heel blij dat ik me voor de workshop EFT ingeschreven heb, het is erg leerzaam en volgens mijn kun je er veel moois door bereiken." Ina W.

"De EFT workshop is een bijzonder interessante workshop. Ik heb veel geleerd en het mooiste is dat het echt werkt. Opmerkelijk.Het is eenvoudig toe te passen. Ik raad het iedereen aan. Iedereen heeft nl wel eens last van terugkerende negatieve emoties.Hartelijk dank voor deze kennismaking met EFT en ik kijk uit naar de verdiepingsworkshop." Carmen P.

"EFT workshop maakt je nieuwsgierig naar meer. Leuke presentatie en fijne uitleg." Jacqueline S.

"Wim en Manon gaven een goed verzorgde EFT workshop. Er was veel aandacht voor theorie en psycho educatie. Eea vond plaats in 'n veilige setting. Goede verzorging, thee/koffie /koekje. Door de uitleg vd basis principes v EFT is dit tijdens en na de workshop goed op jezelf toe te passen. Ik heb er veel aan gehad en vond 't 'n nuttige avond. Tijdens zo'n avond kan je altijd getriggert worden. Ook daarvoor was er n goede opvang, zodat je weer met een goed gevoel naar huis kunt. Anoniem

"Wil je meer weten over je emoties dan raad ik je deze workshop aan. Met de informaties, demo waarin de methode van EFT wordt toegepast, zul je na afloop je emoties beter herkennen en kun jezelf aan de slag met de EFT methode. Ik vond het een leerrijke workshop!" Cindy

"De workshop over EFT heeft me veel inzichten gegeven. Wim en Manon zijn toegewijde en inspirerende mensen. We zijn hartelijk ontvangen met koffie/thee/koekje en de avond vloog om. Veel geleerd over het brein en de EFT techniek. Een uitgebreidere workshop qua tijd zal je nog meer kunnen brengen. Bedankt voor de fijne en leerzame avond." Stephanie V.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PUUR Almere

Randstad 22-161

1316 BM Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen