Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Vrije Denkers - Zoek het zelf lekker uit! & Hoe dan? Doe dan! - maandag 25 november

Vrije Denkers (Arthur Kruisman, Patrick Donath)

Maandag 25 november 2019 van 19:00 tot 22:00 (CET)

Vrije Denkers - Zoek het zelf lekker uit! & Hoe dan?...

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Vrije Denkers ZHZLU + HDDD (ma 25-nov)
Wat leuk dat je komt! Dit ticket bieden we aan op basis van waardebepaling achteraf. Wat het jou waard is geweest en hoe je die waarde wil uitdrukken mag je zelf lekker uitzoeken. We komen daar op de dag zelf graag op terug. Dit ticket krijgt echt waarde als je iemand anders meeneemt. Stuur de link (https://vrijedenkers2019.eventbrite.nl) gerust door naar iemand die ons ook graag wil zien of die een workshop van ons wel kan gebruiken ;-)!
25 nov. 2019 Gratis  

Deel Vrije Denkers - Zoek het zelf lekker uit! & Hoe dan? Doe dan! - maandag 25 november

Evenementdetails

In een wereld waarin verandering sneller gaat dan het verandervermogen kan bijbenen is het voor veel organisaties bijna niet mogelijk om voldoende wendbaar te blijven. Procesdenken, productiviteitsmaatregelen en voorspelbaarheid hebben vaak de overhand. Experimenteren, improviseren en werken met een steeds onbekendere toekomst is voor veel managers én medewerkers nog een lastig fenomeen.

 

De aandacht moet verschuiven van denken naar doen. Van theoretiseren naar praktiseren. Van stap 1 naar stap 1 met de bedoeling van de organisatie helder op het netvlies. Wij hebben diverse workshops ontwikkeld om mensen op een energieke, interactieve, positieve en uitdagende manier mee te nemen in deze verandering. 

 

Op 25 november staan onze nieuwste twee workshops op het programma:

 

Workshop 1: 'ZOEK HET ZELF LEKKER UIT!'

‘Zoek het zelf lekker uit’ is een workshop waarin wij op persoonlijke en kwetsbare manier de stappen delen die wijzelf hebben genomen om 'in vrijheid waarde te creëren'. Aansprekende voorbeelden en praktische oefeningen wisselen elkaar in snel tempo af. De workshop verleidt het publiek om zelf ook stappen te nemen en een minder afwachtende houding aan te nemen, meer lef te tonen en de bedoeling van de organisatie te verbinden met hun persoonlijke bedoeling. Het is een workshop waarin wij onze eigen zoektocht centraal hebben gesteld in de wondere, soms logische, soms onlogische wereld van organisaties en organisatieprincipes.

 

Workshop 2: 'HOE DAN? DOE DAN!'

De workshop ‘Hoe dan? Doe Dan!’ is een op zichzelf staande workshop, maar kan ook worden gezien als een logisch antwoord op de workshop ‘Doen is de beste manier van denken’. De nadruk in deze workshop ligt nog meer op 'doen', op actie. We delen uiteraard theorie afgewisseld met aansprekende voorbeelden en praktische oefeningen. Ook putten wij uit ruime ervaring met diverse organisaties, uiteenlopende sectoren met verschillende processen en vooral het doorbreken van traditionele kaders. Dit roept zeker herkenning op maar is vooral een uitnodiging om te gaan 'doen' en stappen te zetten. In deze workshops zullen we practische handvatten bieden om zelf direct of uiterlijk de volgende dag aan de slag te kunnen gaan.

 

(foto credits: Kees Winkelman)

Heb je vragen over Vrije Denkers - Zoek het zelf lekker uit! & Hoe dan? Doe dan! - maandag 25 november? Neem contact op met Vrije Denkers (Arthur Kruisman, Patrick Donath)
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


City Sense
St.Jacobsstraat 12
3511 BS Utrecht
Nederland

Maandag 25 november 2019 van 19:00 tot 22:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Vrije Denkers (Arthur Kruisman, Patrick Donath)

Wij, Arthur en Patrick, vormen samen de Vrije Denkers. Na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote IT-onderneming hebben wij op 1 februari 2016 de loonslavernij verruild voor het zelfstandig ondernemerschap. Sinds 2008 geven wij workshops, keynotes, speeches, gigs, onze klanten geven er verschillende benamingen aan. Inhoudelijk raakt het vooral 'doen als beste manier van denken' en wat er voor nodig is om in vrijheid waarde te creëren. Wij zetten ons publiek aan tot actie, hoe klein ook. We sporen ze aan om in verbinding te komen met een bedoeling die zowel de organisatie als persoon dient. Dat doen wij door een unieke combinatie van theorie, beweging en inspiratie te brengen in een uitermate compact tijdslot.

Inmiddels kunnen we zeggen dat we meerdere unieke, inspirerende en motiverende werkvormen en workshops hebben ontwikkeld die we vaak en voor uiteenlopende sectoren mogen geven. 'Je komt nog eens ergens' zegt Arthur vaak en niet voor niets: we werken van Winschoten tot Sas van Gent, van Alkmaar tot Heerlen en ook België mogen we tot ons werkgebied rekenen.

De groepsgroottes variëren van 20 tot 1500 mensen in diverse lokaties. Van kleine zaaltjes boven in een oude fabriek tot aan de Arena of het Beatrix Theater. Als er beeld en geluid aanwezig is én leuke mensen die wat willen bereiken dan komen we heel graag.

Wij willen jou graag kennis laten maken met onze laatste twee workshops 'Zoek het zelf lekker uit' en 'Hoe dan? Doe dan!'. We geven beide workshops op een avond. Kies de locatie en/of datum die jou het beste past. 

Weet je iemand die je mee zou willen nemen? Heel graag!
Laat hem/haar zichzelf wel even inschrijven via deze site, zodat wij weten wie jij wilt inspireren.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.