VrijFiBo: Vrijdagse Filosofische Borrel

Venster Acties

VrijFiBo: Vrijdagse Filosofische Borrel

The School of Life komt met iets nieuws: de VrijFiBo, ofwel de Vrijdagse Filosofische Borrel.

Door The School of Life Amsterdam

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op vr. 21 apr. 2023 17:00 CEST

Locatie

The School Of Life Amsterdam 54 Frederiksplein 1017 XN Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Rondom oud en nieuw zijn we geneigd om terug te blikken op onze successen en onze belangrijkste mijlpalen te delen. Maar wat doen we met onze mislukkingen? In plaats van ons falen onder het tapijt te vegen, vieren we tijdens de eerste VrijFiBo in het nieuwe jaar onze blunders! Dat doen we met een uitdagende talk van onze huisfilosoof Lammert Kamphuis, Stand-up Philosophy met docenten van The School of Life en Spoken Word optredens. Op speelse wijze stimuleren we spontane en diepgaande gesprekken. Ontmoet vrienden en vreemden onder het genot van een heerlijke mocktail en ga high van de nieuwe inzichten weer de deur uit!

Programma

Talk: Celebrate your fuck-ups door Lammert Kamphuis

De hele dag door zien we foto's en verhalen van successen. 'Het leven is een feest als we zelf maar de slingers ophangen’ en ‘succes is een keuze.' Maar wat doen we met onze fuck-ups en worstelingen? Verstoppen voor de wereld? Tijdens deze talk komt filosoof Lammert Kamphuis met een andere suggestie: vier je blunders! Niet alleen omdat je ervan kunt leren, maar omdat ze net zo goed bij jou en je leven horen als alles wat lukt. Door ze te ontkennen, ontken je een deel van jezelf. Leer van je imperfecties te houden!

Stand-up Philosophy

Is vreemdgaan altijd verkeerd? Mag je liegen om bestwil? Moet je fouten die anderen raken opbiechten? Stel jouw prangende levensvragen aan denkers van The School of Life. Zij filosoferen er ter plekke op los en geven verrassende antwoorden vanuit verschillende invalshoeken. Met docenten van The School of Life: Thijs Launspach, Barbara van der Steen, Karim Benammar, Moulsari Jain en Jan Wolter Bijleveld. Onder de bezielende leiding van presentator Linde van Tienen.

Spoken word

Woordkunstenaar Luan Buleshkaj neemt je tijdens de VrijFiBo mee in de wereld van spoken word. Met zijn creatieve rijmen weet hij mensen te raken en aan het denken te zetten. Zijn voordracht staat dit keer in het teken van tegenslagen, waar we allemaal mee te maken krijgen. Hij neemt ook een special guest mee die we later bekend maken.

Praktische informatie

  • Early-bird: 15 euro (de eerste 50 tickets)
  • Regulier: 19 euro
  • Datum: vrijdag 27 januari
  • Tijd: 17.00 uur – 20.00 uur
  • Locatie: Frederiksplein, 54 in Amsterdam

Over de organisator

Georganiseerd door
The School of Life Amsterdam

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten.

€ 15 – € 19