Uitverkocht

Vrijheidsmaaltijd in de tuin

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tolhuistuin, Tuin

Tolhuisweg 3

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tuin open 16:30
Aanvang 17:15
Entree gratis, aanmelden verplicht

Schuif aan voor een bijzondere vrijheidsmaaltijd in de Tuin, dit jaar rondom het thema 'Lieve Stad'. Tijdens het eten luister je naar De Migrant, een verhaal over de maakbaarheid van de stad en onze pogingen om de ideale maatschappij te vormen. Tegelijkertijd is het verhaal een metafoor voor onze houding tegenover ‘de migrant’.

De voorstelling volgt het opmerkelijke levensverhaal van de vogel Javan Myna. Iedereen in Singapore kent deze kleine vogel met gele pootjes, een onstuimig kuifje, een scherp keelgeluid en iedereen haat hem. Anaïs López vertelt het verhaal van Javan Myna aan de hand van een pop-up boek met zeefdrukken. Het boek is vormgegeven door veelvuldig bekroond grafisch ontwerper Teun van der Heijden en is geïllustreerd door de vermaarde Singaporese cartoonist Sonny Liew.

Bring your own!

Vrijheid is delen. Breng wat te eten mee en deel het met je buren! Natuurlijk zorgen wij ook voor iets lekkers. De vrijheidsmaaltijd is gratis toegankelijk. Meld je wel even aan: de capaciteit is namelijk beperkt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tolhuistuin, Tuin

Tolhuisweg 3

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen