€ 34,79

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ruimte judith verwij

182 Van Eysingalaan

3527 VR Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vrouwelijk Healing met volle maan

Yoga, vechtsporten en buikdansen zijn gebaseerd op kracht uit je buik, je vrouwelijke ruimte. Wij vrouwen kunnen er zelfs het leven creëren. Wat daar zit is een oerkracht. Tijdens de bijeenkomst laat je energie los en creëer je plek voor wat jij wil ontvangen in je leven. Een fijne relatie, een andere baan, meer geld, een gezin, meer voor jezelf opkomen.

Misschien draag je nog energie mee door je opvoeding, door ervaringen met (ex)partners, kinderen of van andere ervaringen. Die energie sla je ongemerkt op in je buik en neemt onnodig ruimte in! De ervaringen van die van je moeder kunnen je daar ook nog in de weg zitten. Vaak zonder dat je het weet.

Als je vanuit deze ruimte leeft kun je jezelf helemaal de Ruimte geven. Je kunt dan doen wat je echt wilt, je voelt je grenzen beter aan en je ervaart lef om in actie te komen vanuit verbinding met je gevoel. Je doet dingen dan vanuit vertrouwen en plezier. De avond bestaat uit vaste onderdelen: verbinden, loslaten, ontvangen en bekrachtigen van je intenties en een diepe helende geleide meditatie.

Kom loslaten wat je beperkt en maak Ruimte voor datgene dat je wilt in je leven.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ruimte judith verwij

182 Van Eysingalaan

3527 VR Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen