€ 27,41

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Waar lopen vrouwen anno nu tegenaan op de werkvloer?

Wat voor verhalen van ‘vrouwen op het werk’ kennen we? Goede, mooie, gave, tevredenstellende, inspirerende, aanmoedigende verhalen? Of zijn het verhalen vol frustraties en niet waargemaakte dromen, kansen...? Gaat het zoals we zelf willen? Stellen we onszelf die vraag wel en vaak genoeg?

Hebben we wel genoeg (verhalen van) vrouwen die zichzelf kunnen neerzetten op hun werk? Die zich daarbij goed voelen en gewaardeerd worden? Ook in de boardrooms, in de ’old boys networks’? Zijn we in staat om ons zelf en onze doelen werkelijk neer te zetten in de masculiene cultuur van sommige werkomgevingen?

Onze intentie is om de kickstarter te zijn voor deze belangrijke vragen....Dit gaat we doen door middel van interactief theater! Acteurs van "Vrouwen op de Vloer" spelen dagelijkse, herkenbare situaties na en we stellen aan de vrouwen in het publiek de vraag: 'Hoe zou jij dat doen?'

Speel jij nog het brave meisje, sta jij je plek af bij presentaties, promoties? Mag en kan jij de bal pakken en scoren, jouw visie neerzetten en de leiding nemen - en hoe lukt dat? En voel je je dan een bitch?!

De missie van "Vrouwen op de Vloer - Groter Spelen" is, dat alle vrouwen 'hun ware grootte spelen' en laten zien in de wereld. Dat zij zich niet langer klein maken of houden. Dat ze zich niet verstoppen of overschreeuwen. Dat ze hun ruimte claimen en dat ze daarin ondersteund worden. Ze laten zichzelf zien en horen, precies hoe ze willen zijn.

We zouden het geweldig vinden om jou te zien en jouw ervaringen te horen. Neem vooral andere vrouwen mee! Kom, kijk, herken jezelf, doe mee, speel, ontdek en Kom 'GROTER SPELEN'.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen