€ 95 – € 220,48

Vrouwen van Nu e-learning pakket

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leer over een specifiek onderwerp waar en wanneer jij dat wilt. Dankzij het Vrouwen van Nu online aanbod van gerichte cursussen kun je jezelf blijven ontwikkelen. De Vrouwen van Nu e-learning pakketten zijn veelzijdig, interactief en hebben kwaliteit.

Je kunt kiezen uit twee e-learning pakketten:

1) Maatwerkpakket

In het maatwerkpakket vind je 14 cursussen over onderwerpen zoals omgaan met verandering, social media, samenwerken, succesvol onderhandelen, snellezen en spreken in het openbaar. Met dit maatwerk pakket krijg je meer handvatten in jouw ontwikkeling als (bestuurs)lid. Bekijk hier het volledig cursusaanbod van het maatwerkpakket.

2) Leren & Ontwikkelen pakket

Het pakket Leren & Ontwikkelen is een breed samengesteld pakket waarin 277 cursussen zijn opgenomen variërend van taalcursussen tot webinars over intercultureel leiderschap en sociale innovatie. Met dit pakket kun je nieuwe vaardigheden ontwikkelen en je kennis vergroten op verschillende gebieden. Bekijk hier het cursusoverzicht van het Leren & Ontwikkelen pakket.

Meld je aan!

Koop één van de twee e-learning pakketten en geniet van een jaar lang online leren!

Na het invullen van het bestelformulier ontvang je binnen tien werkdagen de inloggegevens waarmee je meteen aan de slag kunt. Je inlogcode is een jaar lang geldig. Binnen deze termijn kun je alle gewenste cursussen afronden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen