Vrouwenceremonie met Truffels

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Holistisch Inspiratie Centrum

Ambonstraat 2

7395ma Teuge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samenkomen rond het vuur met vrouwen uit alle windstreken om op te laden en te stromen. Vrouwen die net als jij graag het leven vieren en ontvankelijk zijn voor de mysterie van de schepping. Voor vrouwen is het vanzelfsprekend om zulke paden te bewandelen, ze hebben een natuurlijke aanleg voor het geven van leven en het belichamen van Spirit. Samen weefden we sinds het begin der tijden het levensweb, het is thuiskomen voor ons. In de geborgenheid van deze intieme cirkel werken de Magische Paddenstoeltjes op alle lagen op ons in, her construeren ze onze beleving en patronen. Zo ervaren we het leven als een wonder, regenereren we onze cellen en voeden we het vrouwelijke.

Magische Paddenstoeltjes bevatten een hoge concentratie van een visionaire stof (psiloscybine), welke sterk lijkt op onze normale chemische hersenprocessen. Het gebruik ervan is niet belastend voor het lichaam en in Nederland volledig legaal. Verschillende recente wetenschappelijke onderzoeken bewijzen de positieve en levens veranderende effecten in menselijk gedrag, zoals het beter verzorgen van jezelf, je omgeving en je relaties.

Met veel toewijding en vreugde begeleid ik al meer dan 20 jaar zulke magische reizen, individueel of in groepsverband. Ik ben dankbaar met het heilige vuur te kunnen werken en dit hart-medicijn aan te wenden als een gereedschap voor bewustwording. Na jarenlange intensieve training en samenwerking met inheemse sjamanen en hun voorouderlijke tradities, ontvouwen deze ceremonies zich volgens inspiratie en intuïtie, ingebed in een duidelijk sjamanistisch kader. Deze ceremonies zijn dynamisch en expressief en worden ondersteund door passende akoestische muziek en liederen.

De ceremonie vindt plaats onder de monumentale bomen vol kwetterende vogeltjes, in de NatuurTempel; een onbeschrijfelijk bijzonder rond kunstwerk van dikke stammen en kronkelige takken die een gigantische geodetische dome ondersteunen. Deze betoverende plek neemt je regelrecht mee naar de werelden van je verbeelding en is bovendien volledig off the grid ,….een bezoek staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Details

Welkom vanaf 11.30 uur (niet eerder graag)

12.00 Aanvang, kennismaking en voorbereiding (wie te laat is kan helaas niet meer deelnemen)

14.00-20.00 Ceremonie

20.00-22.00 Eten, afsluiting

Geheel verzorgd. Reserveren is mogelijk tot 1 week van te voren. Beperkt aantal tickets verkrijgbaar (13 deelneemsters).

Na reservering volgt een intake. Na de intake krijg je een bericht met daarin uitgebreide informatie over de ceremonie en een goede voorbereiding.

Annuleren kan altijd, maar brengt wel kosten met zich mee: Zeg je jouw reservering af in de laatste 10 dagen dan betaal je het volledige bedrag. Cancel je tussen 20-10 dagen voor de ceremonie dan betaal je de helft. Bij een afzegging eerder dan 20 dagen voor aanvang betaal je 12,50 administratiekosten. Annuleren gaat niet via de ticketservice (eventbrite), maar wordt handmatig verwerkt, mail ons als je wil annuleren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Holistisch Inspiratie Centrum

Ambonstraat 2

7395ma Teuge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen