Vrouwencirkel "Vier de lente!" @ Connective Circles Utrecht

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Vrouwencirkel "Vier de lente!" @ Connective Circles Utrecht

Wil jij ook het maximale uit de lente halen? In deze cirkel verbind je je met alles wat de lente te bieden heeft, en loop je opgeladen weg.

Door Connective Circles

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 2 apr. 2023 15:00 - 17:00 CEST

Locatie

Korte Jansstraat Korte Jansstraat 3512 GN Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Lieve mooie vrouw,

Welkom! Wat leuk dat je hier bent!

  • Ben je op zoek naar een moment voor jezelf, om even tot rust te komen, op te laden en jezelf op nieuwe manieren te ontmoeten?
  • Ben je nieuwsgierig hoe je je meer kunt afstemmen op natuurlijke cycli, zoals de seizoenen, om zo meer volgens jouw natuur te leven?
  • Verlang je naar verbinding met andere vrouwen, voor steun en inspiratie? Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder oordeel?
  • Verlang je naar oprecht en diepgaand contact?
  • Verlang je ernaar om ervaringen te delen en van elkaar te leren, door te delen en te verbinden vanuit je hart?
  • Ben je nieuwsgierig en bereid om te voelen wat er in je innerlijke wereld omgaat?

Als jij je hier in herkent, dan is een vrouwencirkel vast iets voor jou! Wil je meer weten, lees dan verder voor meer informatie.

Wat is de impact van vrouwencirkels?

Vrouwencirkels zijn al eeuwenoud en ze zijn terug van weggeweest! Wat vrouwencirkels tot een unieke bijeenkomst maakt, is de veilige, geborgen ruimte die wordt gecreëerd voor en door de vrouwen die deelnemen: open, zorgzaam, zonder oordeel en liefdevol.

In deze ruimte zijn alle vrouwen welkom zoals ze zijn, in een onderlinge verbondenheid van vrouwen die elkaar de ruimte geven. Zo creëren vrouwen met elkaar een plek om te delen, op te laden, los te laten, elkaar te inspireren en elkaar te steunen.

Terwijl elke vrouw deelt, luistert de groep in stilte en geeft geen feedback of advies. Zo kan iedere vrouw haar eigen kracht, wijsheid en authenticiteit ervaren en zichzelf ontmoeten in dat moment. En aandacht geven vanuit liefde en compassie aan de delen in haarzelf die zijn weggestopt of verwaarloosd. Vaak herkennen vrouwen zichzelf in elkaars delingen. Deze delingen creëren intimiteit, verdieping en onderling vertrouwen. Alles is welkom. Hoe meer ruimte we elkaar bieden, hoe meer we elkaar bekrachtigen en laten opbloeien!

Er gaat voor mij niets boven de steun van gelijkgestemde vrouwen. Vrouwen hebben immers een prachtig vermogen om elkaar te helen, gewoon door elkaars getuige te zijn; door naar elkaar te luisteren met een open, liefdevol hart. De energie in vrouwencirkels is in mijn ogen pure magie!

Hoe ziet een vrouwencirkel bij Connective Circles eruit?

Maximaal 8 vrouwen komen samen bij mij thuis in Utrecht, in een ruimte die ik er speciaal op voorbereid. We nemen plaats in een cirkel en gaan in de cirkel onderzoeken hoe we ons verhouden tot een bepaald thema. Ditmaal is dat thema zelfliefde.

In de cirkel mediteren we om te landen, we verdiepen en delen met elkaar aan de hand van vragen, we dansen, lachen en ontdekken, en we doen verschillende rituelen, onder andere om de cirkel te openen en te sluiten. En natuurlijk is er thee en wat lekkers om deze zondagmiddag extra te genieten van onze vrijheid in verbinding.

Overigens bied ik naast deze fysieke cirkels ook online cirkels aan, tijdens volle maan, zodat vrouwen die niet naar Utrecht kunnen komen, ook de meerwaarde van vrouwencirkels kunnen ervaren. Zie daarvoor mijn andere evenementen op eventbrite.

Praktische informatie van deze cirkel:

- Duur: 2 uur

- Ik stuur je een mail met het adres zodra je je hebt aangemeld.

- Max. 8 vrouwen kunnen meedoen, dus wacht niet te lang!

- Iedere vrouw is welkom. Daarbij maakt het niet uit waar jij op dit moment bent in je leven, hoe oud je bent of wat je achtergrond is. Hoe gemixter, hoe leuker!

- De inloop is vanaf 14:45u zodat je je rustig kunt installeren en we om 15:00u kunnen beginnen.

Waarom zou ik me aansluiten bij Connective Circles?

Ik, Suzanne Groen (34, Nederlands), ben al zo'n 10 jaar trainer/coach/docent. Hierdoor heb ik ruime ervaring in het opzetten van veilige omgevingen en het creëren van transformerende ervaringen voor deelnemers. In 2022 heb ik een opleiding afgerond bij Sistership Circle (USA) tot gecertificeerd vrouwencirkel begeleider. En dit voelt als mijn roeping.

Met Connective Circles wil ik mezelf en andere vrouwen opnieuw verbinden met onze vrouwelijke energie; onze authenticiteit; en ons persoonlijk leiderschap. Bovendien wil ik een community creëren met vrouwen die zich veilig voelen om diepgaand te delen, te voelen, te lachen, te creëren, te dansen en elkaar te steunen. Op deze manier kunnen we vrouwelijk leiderschap stimuleren, op weg naar een meer evenwichtige vorm van leiderschap dan het patriarchaat: in harmonie met de natuur en al haar bewoners.

"Samen staan we sterker!"

Mijn website is in ontwikkeling, maar sluit je alvast aan bij #ConnectiveCircles op instagram/FB om op de hoogte te blijven! Hierboven plaats ik een foto van mij, om je een idee te geven wie de begeleider is :).

Testimonials:

Ik twijfelde in eerste instantie nog een beetje of ik echt wel moest gaan want ik voelde me erg overprikkeld na een drukke week. Wat ben ik echter blij dat ik tóch gewoon naar de vrouwencirkel ging. Ik stapte er in m’n eentje binnen maar voelde me gelijk welkom.

De setting was fijn, knus, alsof ik met een stel goede vriendinnen was. Suzanne heeft een super fijne, kalmerende energie en wist ons via meditatie en creatie tot mooie, nieuwe inzichten te brengen.

Voor mij is een vrouwencirkel als deze een prachtige manier om nieuwe vrouwen te leren kennen én de diepte in te gaan. Waardoor pure verbinding ontstaat. Dankje Suzanne, ik ben er snel weer bij! - Lisa

Voor mij was de vrouwencirkel een fijne oase om in te stappen en tot rust te komen. Suzanne creëert een hele fijne en veilige ruimte voor verbinding, meditatie en reflectie. Bijzonder hoe jij je in 2 uur zo kan verbinden met vrouwen die je daarvoor nog niet kende. Zeker een aanrader :) - Anneke

Dankje voor deze super fijne en mooie middag 💖, ik vond het een prachtige ervaring. Smaakt naar meer. Wat ik meeneem uit deze vrouwencirkel :

- dat het heel fijn is om met andere vrouwen te kunnen verbinden

- hele sfeer die je hebt gecreëerd was zo warm, liefdevol , zacht en veilig 💛

- het samen doen (mediteren, tot rust komen) is zoveel fijner dan alleen - Melanne

Afgelopen zondag was ik voor eerst bij een vrouwenscirkel van Conective Cirkles. Ik heb een super fijne middag gehad. Suzanne verwelkomt je gelijk in een hele fijne, warme sfeer. Ik kende geen van de andere vrouwen, maar ik voelde me echt verbinden met de hele groep. Het was een open, liefdevolle middag vol herkenning van elkaars verhalen, creativiteit, speelsheid en warmte. Bedankt voor een heerlijk eind van het weekend! - Liza

Ik heb echt genoten van het samenzijn afgelopen zondag! Het heeft me echt wel weer wat helderheid gebracht en zeker een gevoel van onderlinge verbinding. Je begeleiding was zo fijn, zacht, helder, bijna teder. Dat was zo fijn!! Ik kon echt merken dat jij er ook van genoot ☺️ - Fay

De cirkel die Suzanne heeft georganiseerd voelde aan als een warm bad vol met liefdevolle en zachte energie. Ik voelde me meteen op mijn plek tussen de vrouwen. Suzanne's begeleiding was heel fijn en de onderlinge oefeningen en opdrachtjes waren heel leuk om te doen. Met een gevoel van verbinding en helderheid ga ik het nieuwe jaar in. Dankjewel lieve Suzanne, ik kom zeker vaker bij je terug! - Lisanne

Ik vond deze vrouwencirkel echt een cadeautje. Ik heb me erg verbonden gevoeld met vrouwen die ik niet ken, en durfde helemaal mezelf te zijn. De setting en de begeleiding van Suzanne helpt hier enorm bij. Ik merkte dat Suzanne dit thema echt doorleeft. Met haar vrouwelijke energie verwelkomt ze andere vrouwen om te zijn en verschijnen zoals je bent. Het thema voor vandaag was: wat wil je bereiken in 2023? Het heeft me echt geholpen om dit scherp te krijgen voor mezelf. Het hardop uitspreken van mijn focus en mijn hulpvraag voor 2023 werkte bovendien heel bekrachtigend. ik voel me geïnspireerd en heb nu de energie om het te gaan doen. Daarnaast voel ik dat ik dit niet alleen hoef te dragen. Er zijn andere vrouwen die mij hierin kunnen ondersteunen, hoe fijn! Ik gun dit iedere vrouw! - Lisanne

Over de organisator

Georganiseerd door
Connective Circles
De verkoop sluit binnenkort