Vrouwendag 17 juni  Verlangen naar dichterbij, hoor je mij?

Venster Acties

Vrouwendag 17 juni Verlangen naar dichterbij, hoor je mij?

Hey mooie vrouw. Kom naar deze vrouwendag en laat je zelf opbouwen, bemoedigen en inspireren. Spreker is Annemarie Rietkerk.

Door Be Alive & Creative

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 17 jun. 2023 09:15 - 15:00 CEST

Locatie

De Windroos (school) Koningin Wilhelminalaan 2 4205 ET Gorinchem Netherlands

Over dit evenement

  • 5 uren 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

Deze dag is een uitnodiging om dichter bij Gods hart te komen en Hem te betrekken in alle details van je leven. Annemarie Rietkerk spreekt met veel enthousiasme en liefde over hoe je dit in de praktijk brengt. Ook als je een volle agenda hebt. Ze helpt je om van luisterend bidden een levensstijl te maken. Annemarie illustreert haar verhaal met persoonlijke voorbeelden en ze geeft praktische tips.

Wie haar hoort spreken, krijgt vanzelf zin om met haar onderwijs aan de slag te gaan. Annemarie introduceerde de Beth Moore Bijbelstudies in Nederland. Voor meer informatie zie https://www.annemarierietkerk.com

Na de lunch kan je kiezen uit 2 verschillende workshops :

🌸 creatieve workshop die aansluit op de lezing van de ochtend. Het is een mooie manier om het onderwijs te verankeren. Het gaat er niet om dat wat je maakt een kunstwerk wordt maar dat je vastlegt wat God persoonlijk tegen jou zegt.

🌸 Ontmoet je Vader in aanbidding wat is aanbidding? Alle christelijke nummers die wij zingen? We gaan aan de hand van de tabernakel kijken wat aanbidding is, hoe we hierin dichter bij God kunnen komen en Zijn aanwezigheid mogen ervaren. Daarnaast pakken we het ook praktisch op door met elkaar God te gaan aanbidden.

De entree is gratis, er zal wel een vrijwillige bijdrage opgehaald worden voor alle onkosten. Dit kan contant of via een QR code.Opgave is noodzakelijk in verband met de voorbereidingen en inkopen. Noteer 17 juni alvast in je agenda en bestel je gratis ticket bij Eventbrite.

De dag begint om 9.45 en zal rond 15.00 afgelopen zijn. Ontvangst vanaf 9.15

We zien er naar uit om je op 17 juni te ontmoeten!

www.bealive-coaching.nl

Over de organisator

Georganiseerd door
Be Alive & Creative