€ 90

Vuurloop Ceremonie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Regenboogfabriek

Voorhoeveweg 7

6006 Weert

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 23 juni, tijdens de zomerzonnewende, ben je van harte welkom bij de Vuurloopceremonie in Weert, onder begeleiding van Henk Waltman en Annet van der Linden.

De vuurloopceremonie kent een eeuwenoude traditie en is terug te vinden op verschillende continenten bij verschillende culturen. Tijdens een vuurloopceremonie staat de kracht van vuur centraal. Vuur kan onder andere verbinden, verwarmen, vernietigen, voeden, aarden, transformeren en je bewust maken van je eigen innerlijk vuur. Bij de vuurloop komen thema’s aan bod als angst, grenzen, moed, veiligheid, verlangen en wijsheid.
Daarmee is de vuurloopceremonie een krachtig middel om angst, twijfels of onzekerheid in beweging te brengen, in plaats van er in te bevriezen, er tegen te vechten of voor te vluchten.
Om doelen/relaties/verlangens kracht bij te zetten of bijvoorbeeld jezelf te ondersteunen in het lopen van je eigen pad. De vuurloop laat ons ook voelen dat we een keuze hebben, iets waar we in het dagelijks leven vaak niet meer bij stilstaan.
Wil je graag met je geliefde lopen om jullie relatie te bekrachtigen of juist de relatie met jezelf bekrachtigen?
Heb je een doel om voor te lopen, een angst die gevoeld mag worden of juist een verlangen waar je voor wil gaan? Wil jij ont-moeten, jezelf verbinden met je innerlijk vuur? Welkom!

- De kosten voor de ceremonie bedragen, 90 euro, inclusief koffie/thee en een maaltijd en ervaren begeleiding.Heb je vragen? mail naar contact@transvuurmatie.nl

Voor meer informatie over de vuurloop http://www.magpeya.nl/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Regenboogfabriek

Voorhoeveweg 7

6006 Weert

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen