Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waanzinnige Avond

Tolhuistuin

Maandag 25 november 2019 van 20:00 tot 21:30 (CET)

Waanzinnige Avond

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Regulier 25 nov. 2019 € 10,00 € 0,00
Reservering WeArePublic 25 nov. 2019 Gratis € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Waanzinnige Avond

Evenementdetails

Aanvang 20:00
Deuren open 19:30
Entree €10, WeArePublic: €0 - let op: reserveer vast een plekje en laat je WeArePublic-pas op de avond zelf scannen. Kaarten hoeven niet van te voren worden opgehaald

Regisseur Michaël Bloos, Stichting Nieuwe Helden en de Tolhuistuin nodigen je uit voor een Waanzinnige avond op 25 november. Dit is de eerste avond in een reeks waarin Michaël je meeneemt in het bouwen van zijn Universum van de Waanzin. Ga mee opzoek naar de grenzen van de werkelijkheid en doorkruis met ons het schaduwgebied tussen creativiteit en gekte, tussen front- en backstage en tussen vinden en zoeken.

Michaël betrekt verschillende kunstenaars, filosofen, wetenschappers en (ervarings)deskundigen bij het bouwen van zijn Universum. Hij vraagt ze te reageren en input te geven.

Momenteel werkt Michaël samen met schrijver Freek Vielen, acteur Gillis Biesheuvel, muzikant Lucas Kramer en regisseur Sanne van Rijn aan de voorstelling Istanbul. Een stuk over de zoektocht naar zijn psychotische vader in de straten van de miljoenenstad. Vanavond is de tekst nét af en spelen Michaël en Gillis (met) delen van de tekst en Lucas met zijn instrument in aanbouw.

Vanavond zijn verder te gast fotograaf Ahmet Polat die ons zijn beeld(en) van Istanbul laat zien. En hoogleraar Innovatie in de GGZ Floortje Scheepers neemt ons mee in haar praktijk. Woordkunstenares en zangeres Margo van de Linde geeft een muzikale wrap-up van de avond.

Een spannende live research avond waarin je je als publiek samen met de makers tegelijkertijd voor, achter en tussen de schermen begeeft.

Locatie
Dit programma vindt plaats in de IJzaal, te betreden via het restaurant van de Tolhuistuin. Het navigatieadres is IJpromenade 2.

Over Nieuwe Helden
Waanzinnige Avond is een programma van Tolhuistuin-bewoner Stichting Nieuwe Helden. Lees meer over Stichting Nieuwe helden op hun website.

Heb je vragen over Waanzinnige Avond? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, IJzaal
IJpromenade 2
1031 CL Amsterdam
Nederland

Maandag 25 november 2019 van 20:00 tot 21:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Tolhuistuin is een culturele, kunstzinnige en culinaire ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam. 
Tolhuistuin biedt via kunst een podium aan nieuwe verhalen van grootstedelijke makers aan de hand van een veelheid aan disciplines.
Met meer dan 40 culturele ondernemers bespelen we het voormalige Shell-terrein dat diverse architectonische, historische panden en een idyllische tuin beslaat.
Er zijn concerten van Paradiso Noord in de concertzaal en eten en drinken bij café-restaurant THT

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.