€ 95,58

Waanzinnige Werkvormen Webinar

Venster Acties en details

€ 95,58

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Leer tijdens dit (inter)actieve webinar hoe je on-line sessies en workshops inspirerend en fun maakt met behulp van waanzinnige werkvormen!

Over dit evenement

Sinds de coronacrisis zitten we met z'n allen veel en vaak in online sessies en bijeenkomsten. Vanuit het HappinessBureau vinden het belangrijk dat deze zo leuk, energiek, inspirerend en informatief zijn en daarom delen we onze kennis over hoe je dat doet tijdens een (inter)actieve Zoom-sessie op 29 januari 2021 van 14 - 16 uur.

Je leert o.a. hoe je op een leuke manier een on-line sessie start, hoe je deelnemers met elkaar kunt laten kennismaken en verbinden, hoe je oefeningen fun en interactief maakt en we delen een aantal energizers. Speciale prijs voor deze sessie is euro 75,- (plus btw en kosten). Dit is inclusief het ebook Werkvormen voor online overleg en training van Matthijs Steeneveld (60 pagina’s), met veel informatie over hoe je ook online voor (meer) betrokkenheid en interactie zorgt.

En wat zeggen deelnemers over dit webinar:

"Werkelijk veel geleerd in 2 uur. Goede vibe, sfeer, en energie! Trainers die weten waar ze het over hebben. En er kan zo veel! Gea Peper en Alex Slavenburg, dank je wel voor jullie inspiratie!"

"Waanzinnige Werkvormen Webinar, een www om vrolijk van te worden. Inspiratie die ik mee neem naar mijn eigen sessies. Ik neem mijn petje af voor wat Gea Peper en Alex Slavenburg met ons deelden."

"Heerlijk, energiegevend en ik heb met een grote glimlach genoten van de dingen die voorbij kwamen."

"Ik ben zojuist uit mijn comfortzone gestapt en heb deelgenomen aan het Waanzinnige Werkvormen Webinar van het HappinessBureau. Wat heb ik genoten. Ik heb twee uur lang met een glimlach op mijn gezicht inspirerende ideeën voorbij horen/zien komen. Leuke energizers, tips en instrumenten om al die online overleggen leuker te maken."

“Met het Webinar voor Waanzinnige Werkvormen vandaag nieuwe inspiratie opgedaan om de online workshops en inspiratie sessies nog levendiger en leuker te maken. Dank HappinessBureau voor deze input :-)”

"Een warm welkom in de sessie, een goede uitleg aan het begin, leuke deelnemers en verder lekker actief deelnemen en genieten. Gea Peper en Alex Slavenburg bedankt voor het webinar.🍀"

"Wat een wervelend, waanzinnig en waardevol webinar!"

"Inspirerend en verrassend wat er voor creatieve ideeën je kunt toepassen in een webinar."

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen