Gratis

Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers 2020

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Onderdoor 25

25 Onderdoor

3995 DW Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ben je Houtense mantelzorger of Mantelzorger voor een Houtenaar? Kom dan naar de Waarderingsmarkt en wordt vandaag in het zonnetje gezet!

Over dit evenement

Jaarlijks zetten we mantelzorgers in het zonnetje. In Houten doen we dit met een Waarderingsmarkt voor mantelzorgers.

Zorg voor een partner, kind, vriend of kennis met een (chronische) ziekte, beperking of hoge leeftijd. Voor veel mensen is deze zorg logisch, maar dat neemt niet weg dat het belangrijk is dat het gedaan wordt. Om deze mensen in het zonnetje te zetten wordt er dit jaar weer een Waarderingsmarkt georganiseerd.

Dit jaar is de Waarderingsmarkt op zaterdag 14 november 2020. Met de richtlijnen van het RIVM in achtnemend, ziet de waarderingsmarkt er dit jaar anders uit. De markt is ingedeeld in tijdsvakken, waarin u uw waardering kunt komen ophalen op het Gemeentehuis van Houten.

11:00 tot 12:00 uur - 12:15 tot 13:15 uur - 13:30 tot 14:30 uur - 14:45 tot 15:45 uur

Wegens Covid-19 lukt het dit jaar niet om de ontmoeting in de vorm van een informatie- en productenmarkt te organiseren zoals voorgaande jaren. De waardering bestaat dit jaar uit de VVV bon en u heeft de keuze uit 4 verschillende waarderingspakketten, samengesteld door Houtense ondernemers. Dit pakket kunt u selecteren wanneer u zich online aanmeldt. U bent op zaterdag 14 november van harte welkom om de waardering in het tijdsvak van uw ticket op te halen bij onze waarderingsmarkt baliemedewerkers.

Het kan voorkomen dat u even buiten moet wachten, maar de Koffiefiets zal dit jaar voor u buiten een heerlijke koffie of thee "to go" bereiden. Daarnaast zal ook het Steunpunt Mantelzorg aanwezig zijn, mocht u vragen hebben. Ze geven u tips en informatie, denken met u mee en wijzen u op mogelijkheden en activiteiten.

U bent van harte welkom, we hopen u daar te zien!

Delen met vrienden

Locatie

Onderdoor 25

25 Onderdoor

3995 DW Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen