Waarderingsmarkt voor Mantelzorgers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Onderdoor 25

25 Onderdoor

3995 DW Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ben je Houtense mantelzorger of Mantelzorger voor een Houtenaar? Kom dan naar de Waarderingsmarkt en wordt vandaag in het zonnetje gezet!

Over dit evenement

Jaarlijks zetten we mantelzorgers in het zonnetje. In Houten doen we dit met een Waarderingsmarkt voor mantelzorgers.

Zorg voor een partner, kind, vriend of kennis met een (chronische) ziekte, beperking of hoge leeftijd. Voor veel mensen is deze zorg logisch, maar dat neemt niet weg dat het belangrijk is dat het gedaan wordt. Om deze mensen in het zonnetje te zetten wordt er dit jaar weer een Waarderingsmarkt georganiseerd.

Dit jaar is de Waarderingsmarkt op zaterdag 9 november 2019. De markt is van 11:00 tot 13:00 uur en van 13:30 tot 15:30 uur in het Gemeentehuis van Houten.

Net als vorig jaar bestaat de markt bestaat uit twee delen: de informatiemarkt en de productenmarkt.

Op de informatiemarkt staan organisaties die kunnen helpen bij de zorg. De verschillende organisaties komen allemaal uit de gemeente Houten. Ze geven u tips en informatie, denken met u mee en wijzen u op mogelijkheden en activiteiten.

Op de productenmarkt staan lokale winkeliers met leuke producten en cadeauartikelen waar u zelf iets uit kunt kiezen. Hiervoor ontvangt u muntjes en een VVV-bon. U bent van harte welkom, we hopen u daar te zien!

Datum en tijd

Locatie

Onderdoor 25

25 Onderdoor

3995 DW Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen