Waardeverbonden samenwerken; hoe creëer je impactvolle teams

Waardeverbonden samenwerken; hoe creëer je impactvolle teams

Venster Acties en details

€ 70

Datum en tijd

Locatie

Kwartier Noord

7 W.A. Nijenhuisweg

8455 JS Katlijk

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

‘Hoe verhoog je de impact van (je) teams met verbondenheid’

Over dit evenement

Hoe kunnen we het verschil maken in de wereld met 'Connectedness!'

Spreker Hylke Faber; auteur van 'Tem de Krokodil & Taming your Crocodile Practices ' Initiatiefnemer van: the connectedness project

Klik hier voor website GLN

Volg ons op LinkedIn

Wij zijn verheugd dat na 2 jaar Hylke Faber weer de mogelijkheid heeft om naar Nederland te komen. Voor de gelegenheid organiseren we een Netwerkdag met als thema “Connectedness”. We zien deze dag als een mogelijkheid om te verbinden met iedereen die zich in de afgelopen jaren ontwikkeld heeft als Groeileider of is geïnspireerd door Growth Leaders Network. We ontmoeten ook graag nieuwe groeileiders die samen met ons willen onderzoeken hoe we om kunnen gaan met de uitdagingen van deze tijd.

De afgelopen maanden hebben wij vanuit Growth Leaders Network in Nederland en de VS interviews afgenomen over het thema ”Connectedness”. Het belang van verbinding werd extra duidelijk in een periode waarin “Social Distancing” de norm is geworden. Dit heeft impact op zowel de het sociale als het werk domein. Ook zagen we de groeiende polarisatie tussen groeperingen en politieke partijen over de hele wereld. In de VS waren we vooral geschokt over de bestorming van Het Capitol. Maar ook in Nederland hebben we deze tegenstellingen ervaren. Daarnaast zien we de gevolgen van de toenemende roofbouw op onze planeet. Onze vraag bij Growth Leaders Network is hoe kunnen we deze uitdagingen ombuigen naar kansen en groei in verbinding met elkaar. Centrale vraag die daarbij speelt – Wat is verbonden zijn? –

Op dit thema hebben we verhalen opgehaald van verschillende mensen met vragen als: wanneer was jij diep verbonden en beschrijf wat dat voor jou betekende?

Tijdens deze bijeenkomst gaat Hylke ons meenemen in de bevindingen van het onderzoek en gaan we hierover samen in gesprek. Hoe creëer je beweging door verbinding. Wij hopen dat we elkaar verder te leren en ontdekken hoe wij met onszelf en elkaar verbonden kunnen zijn.

Delen met vrienden