Verkoop beëindigd

Wake Up! 2017: What is really next?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fort IJmuiden

10 Forteiland

1976 DZ IJmuiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uitverkocht, maar er is toch een kans op een ticket....

De belangstelling voor De Wake Up! 2017 is overweldigend. De tickets zijn dus nu op. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er tickets beschikbaar komen zullen we de mensen op de wachtlijst aanbieden om gebruik te maken van deze mogelijkheid.


Wake Up!

Op donderdag 22 juni is alweer de 11e Finext Wake Up! Dit jaar duiken wij de toekomst in. Hoe ziet onze wereld eruit over twintig jaar? Niemand heeft daar het antwoord op. Blockchain, bitcoins en sharing economy worden gezien als ‘next’, maar dit bestaat toch allemaal al? Wij willen deze dag een stapje verder gaan en onderzoeken: What is really next in Business transformation? Is jouw bedrijf de V&D van vandaag of de Coolblue van morgen?

Locatie

Op donderdag 22 juni verlaten wij voor even de bestaande wereld. Een geïsoleerde plek waar we de toekomst kunnen proberen: een eiland. De 11e editie van de Wake Up! vindt plaats op Fort IJmuiden. Een bijzondere locatie die voor één dag wordt omgedoopt tot Fort Futura.


Wanneer?

Datum: Donderdag 22 juni 2017
Tijd: 13.00 – 20.00uur.

Sprekers

We halen op 22 juni Silicon Valley voor een dag naar Nederland! Martin Ford, schrijver van ‘Rise of the Robots: Technology and the Threat of a Jobless Future’ is onze hoofdspreker. Bestaat jouw baan over 20 jaar nog wel? Hoe ziet deze er dan uit? En welke nieuwe banen worden er gecreëerd?

Naast Martin Ford geven onder andere de volgende sprekers je handvatten voor de toekomst:

 • Lodewijk Lockefeer
  De regional finance director Europe van Heineken deelt zijn visie met je. Wat is zijn kijk op de toekomst van ‘Business Transformation’?
 • Anje-Marijcke van Boxtel
  Welke inspiratie neem je mee uit haar adviezen als mental coach van ‘Team Brunel’, dat in 2015 meedeed aan de Volvo Ocean Race?
 • Paul Iske
  Hoe kun je als organisatie Innovaties & Business Transformation slim benaderen? Paul put uit zijn ervaringen bij Shell, Universiteit Maastricht en het Instituut voor Briljante mislukkingen.
 • Willemijn Peters
  Het team van de TU delft heeft de prestigieuze Hyperloop competitie van Elon Musk gewonnen. Willemijn, Lead levitation & Braking, komt vertellen hoe wij binnen 10 jaar allemaal met de snelheid van het geluid naar ons werk gaan.


Datum en tijd

Locatie

Fort IJmuiden

10 Forteiland

1976 DZ IJmuiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen