Wakkerekerk-dag

Venster Acties

Wakkerekerk-dag

Een interkerkelijke bijeenkomst voor waakzame christenen met o.a. Esther Noordermeer als spreker en een heerlijke maaltijd.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Fresh Publishers Stevinweg 2 4691 SM Tholen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

In de afgelopen 2 1/2 jaar is er veel gebeurt. Veel mensen voelden zich niet gehoord en hebben zich verenigd of zijn juist heel eenzaam geworden.

Vanuit een groot verantwoordelijkheidsbesef voelden veel mensen de aandrang om anderen te waarschuwen. Het was alsof zij als Koningin Esther werden geroepen:

'Want als je je in deze tijd in diep stilzwijgen hult, dan zal er vanuit een andere plaats verlichting en verlossing voor de Joden komen, maar jij en het huis van je vader zullen omkomen. En wie weet of jij niet juist voor een tijd als deze tot deze koninklijke waardigheid gekomen bent.' Esther 4: 14

De tijd van waarschuwen lijkt over. Sommigen zijn gaan zien in welke profetische tijdslijn wij ons nu bevinden. Anderen zitten in het grote complot, steken hun hoofd in het zand, of zijn betoverd door angst, manipulatie en binnenkort intimidatie.

Als wakker team van Zeeland en west-Brabant menen wij Gods stem te horen in de volgende tekst: 'En ik hoorde een andere stem uit de hemel zeggen: Gaat uit van haar, mijn volk, opdat gij geen gemeenschap hebt aan haar zonden en niet ontvangt van haar plagen.' Openbaring 18: 4

Wij geloven dat God ons nu krachtig roept om al onze energie te steken in de zuivering van zijn gemeente te beginnen bij onszelf.

Daarom is ons thema: Ga weg uit haar!

De Wakkerekerk dag op Tholen is bedoeld voor jou als christen als je de tekenen van deze tijd ziet en mee wilt praten over een visie voor onze regio Zeeland en West-Brabant.

Ben je geen visionair maar je wilt gewoon meer weten en een fijne dag hebben met gelijk gestemden, ook dan ben je van harte welkom.

Esther Noordermeer zal haar nieuwe boek presenteren: 'Corona bouwsteen van Babylon'.

Schrijf je op tijd in want we kunnen max. 90 mensen hebben.

Afbeelding van Wakkerekerk-dag