Walhalla Comedy Night: Duncan MacDonald & Melissa Eid

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater Walhalla

Sumatraweg 9 - 11

3072ZP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een nu al legendarische Stand Up Comedy Show van standup comedians: Duncan MacDonald & Melissa Eid. Een dubbel show waar in elk van de comedians 30-40 minuten lang de aanwezigen zal boeien met zijn/haar persoonlijke verhalen.

Duncan MacDonald, in het dagelijks leven werkzaam als Data Analist in de Pharma Sector. In de Comedy scene is hij al een paar jaar bezig en is regelmatig te zien bij semi- en proshows. In zijn show heeft hij het over de cultuurverschillen tussen Nederland en zijn geboorte land Suriname. Zijn leven toen en zijn leven nu.

Melissa Eid, werkt in de zorg als begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking en heeft daarnaast altijd geacteerd. Echter heeft Standup Comedy haar hart geraakt omdat ze naar eigen zeggen echt haar hart kan luchten.

Als presentator hebben wij de van origine Antiliaanse Standup Comedian, Collin Edson die met zijn Caraibische vibes jullie warm zal maken voor een onvergetelijke avond. Het gaat een LIT feestje worden. Haal je tickets snel want er is helaas maar beperkt aantal zitplaatsen. Je gaat dit niet willen missen, geloof me! Tot dan!


HELAAS ZIJN WIJ GENOODZAAKT DE SHOW VANWEGE DE HUIDIGE PANDEMIE TE ANNUELEREN.


BESTE MENSEN,


HET SPIJT ONS ENORM DAT WIJ JULLIE TE KENNEN MOETEN GEVEN DAT ONZE SHOW DE WALHALLA COMEDY NIGHT OP WOENSDAG 8 APRIL HELAAS NIET MEER ZAL PLAATSVINDEN. WIJ HEBBEN BESLOTEN DAT DIT VANWEGE DE HUIDIGE SITUATIE SITUATIE HET ONS ONVERANTWOORDELIJK LEEK DEZE DOOR TE LATEN GAAN. VOOR DE MENSEN DIE WEL EEN KAARTJE HEBBEN WETEN TE BEMACHTIGEN RADEN WIJ AAN JULLIE GELD VIA EVENTBRITE TERUG TE VRAGEN. DEZE MENSEN ZULLEN WE BEHALVE DEZE MEDEDELING OOK PERSOONLIJK PER MAIL BENADEREN.

WIJ DANKEN U VOOR HET VERTROUWEN IN ONS EN HOPEN IN DE NABIJE TOEKOMST TOCH NOG VOOR JULLIE TE KUNNEN OP TE TREDEN. DANK VOOR JULLIE BEGRIP!

LIEFS,

DUNCAN MACDONALD & MELISSA EID

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater Walhalla

Sumatraweg 9 - 11

3072ZP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen