Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Walk of Peace (Pax Vredesweek)

Syr-Connect & Su-Shi Intrafaith Dialogue

Zaterdag 23 september 2017 van 11:00 tot 17:00 (CEST)

Walk of Peace (Pax Vredesweek)

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Gratis deelnemen 3d 8u 30m Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Walk of Peace (Pax Vredesweek)

Evenementgegevens

Geef je nu gratis op!

Op 23 september 2017 wordt de Walk of Peace in hartje Utrecht gehouden. Een wandeling die in het teken staat van ‘voorbij de hokjes’ denken en die u door historisch Utrecht meevoert. Na deze wandeltocht van 9,9 km door Utrecht weet u niet alleen meer over de historie van Utrecht maar heeft u kunnen zien, horen en voelen hoe er vanuit verschillende perspectieven en op verschillende manieren inhoud wordt gegeven aan het bijdragen aan vrede.

Iedereen kan iets voor vrede doen! Dat is de gedachte achter de jaarlijkse vredesweek van PAX for Peace die ditmaal plaatsvindt van 16 tot 24 september. In dat kader organiseren Syr & Su-Shi Intrafaith Dialogue op 23 september een Walk of Peace in hartje Utrecht. Een wandeling die in het teken staat van ‘voorbij de hokjes’ denken en die u door historisch Utrecht meevoert. Langs de route vinden wandelaars bijzondere, bekende en juist minder bekende locaties en kunnen ze kennis maken met de vrijwilligers van mooie initiatieven en organisaties die op hun eigen manier hun steentje aan de nationale vredesweek bijdragen in Utrecht. 

Van kerk en moskee tot het buurtcafe waar de lekkerste koffie wordt geserveerd. Van de sterrenwacht tot de oude bajes van Utrecht. Van exposities tot aan geweldige mensen langs de weg die vredeskoekjes uitdelen. Na deze wandeltocht van 9,9 km door Utrecht weet u niet alleen meer over de historie van Utrecht maar heeft u kunnen zien, horen en voelen hoe er vanuit verschillende perspectieven en op verschillende manieren inhoud wordt gegeven aan het bijdragen aan vrede.

De stap naar world peace is onmetelijk groot, maar het zijn juist de kleine stappen die ons verder tot elkaar en naar vrede brengen. Laten we samen alvast wat kleine stappen zetten. 

Meld u gratis aan voor de Walk of Peace Utrechten u krijgt de routekaart en beschrijving binnenkort in uw mailbox. U kunt samen oplopen met een aantal wandelaars aan de start van de route, u kunt individueel of in groepjes deelnemen, de keuze is aan u. De deelnemende organisaties staan tussen 11.00 en 17.00 uur voor u klaar. We kijken er naar uit om u te ontmoeten op 23 september! Houdt de Facebookpagina van Su-Shi en SYR in de gaten om meer te weten te komen over de deelnemende organisaties. Om de paar dagen wordt een tipje van de sluier opgelicht.

Voor meer informatie over PAX for Peace, de vredesweek en andere activiteiten, bekijk de website.

 

Heb je vragen over Walk of Peace (Pax Vredesweek)? Neem contact op met Syr-Connect & Su-Shi Intrafaith Dialogue

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Utrecht

Utrecht
Nederland

Zaterdag 23 september 2017 van 11:00 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.