€ 5 – € 75

Walking in Heavenly Health

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Verlang jij ook naar de hemel op aarde, hemelse gezondheid en heelheid in je eigen leven? Dan is deze conferentie precies wat voor jou!

Over dit evenement

Conferentie “Walking in heavenly health” – Lindy Strong

Verlang jij er ook naar dat de hemel op aarde zichtbaar wordt? Verlang je ook naar hemelse antwoorden en (meer) zicht op strategieën om hemelse gezondheid en heelheid in je eigen leven en omgeving zichtbaar te zien worden?

Van 30 oktober tot en met 1 november 2020 organiseert Family Church een conferentie samen met Lindy Strong van Marketplace Ministries met als thema “Walking in heavenly health”.

Wat heeft deze conferentie jou te bieden:

We leven in een bijzondere, uitdagende en ook verwachtingsvolle tijd. Meer dan ooit gaat het om gezond zijn en gezond blijven en leven meer mensen in angst om ziek te worden. Het is een tijd waarin antwoorden en oplossingen nodig zijn. Jezus leerde in Zijn tijd de discipelen al te bidden: "Manifest your kingdom realm, and cause your every purpose to be fulfilled on earth, just as it is fulfilled in heaven."

We zijn als mensen mooi en complex geschapen. Alles houdt verband met elkaar; geest, ziel en lichaam. In de wetenschap wordt hierover steeds meer ontdekt en worden al die verbanden extra onderbouwd. Inzichten die bevestigen wat er in de bijbel al wordt aangereikt en waarin God ons laat zien wat wij als mensen nodig hebben om gezond en heel te zijn. Het is uiteindelijk Zíjn verlangen voor ons, Zíjn doel dat alles hersteld wordt en de zonen van God zichtbaar worden. Daarom nodigt Hij ons keer op keer uit om in Hem te verblijven, onze gedachten op Hem te richten, onze harten te beschermen en te (laten) vullen met Zijn liefde, vrede, vreugde en gerechtigheid. Zijn Koninkrijk is al ín ons.

De spreekster Lindy Strong komt met Bonita Curtis en Kay Reynolds, samen ‘the bench of three’ van Marketplace Ministries, voor het eerst naar Nederland. We zien het als een groot voorrecht om hen te kunnen ontvangen en te mogen leren van de vele inzichten en openbaringen die ze hebben ontvangen op het gebied van hemelse gezondheid. In hun ‘christian community’ in Totnes (GB) bieden ze op uiteenlopende wijze hulp op zowel geestelijk, emotioneel, sociaal, financieel en fysiek vlak om mensen in hun stad te helpen groeien in hun identiteit en autoriteit zodat ze in hun bestemming leren wandelen. Hun aanbod is bijvoorbeeld een voedselbank, ‘inner healing retreats’, Forgiveness therapy en Identity therapy. Recent hebben ze hier ook een wellness centrum geopend (voor meer informatie bekijk zeker hun website: www.marketplaceministries.co.uk).

Vanuit haar achtergrond in New Age heeft God Lindy daarnaast geroepen om andere mensen die hierin actief zijn bekend te maken met Jezus' liefde en vergeving voor hen. Meer dan eens hebben deze mensen al kennis van Jezus, maar kennen Hem nog niet als de weg, de waarheid en het Leven.

Lindy onderwijst enthousiast over de dingen die God ons terug wil geven omdat ze van ons geroofd waren; mogelijkheden en instrumenten die God ons in Zijn schepping heeft gegeven, waar we ons als kerk nog meer bewust van mogen zijn dat God er Zijn kracht, energie en frequenties in heeft gelegd voor onze gezondheid en heelheid. Haar onderwijs zit vol met ‘activations’ en oefeningen waardoor je als deelnemer actief betrokken wordt en op hartsniveau inzichten kunt ontvangen.

Programma:

Vrijdag 30 oktober:

19.30 uur - registratie en koffie/thee,

20.00 – 22.00 uur - avondprogramma

Zaterdag 31 oktober:

9.30 uur – ontvangst met koffie en thee

10.00 – 12.30 uur – ochtendprogramma

12.30 – 14.00 uur lunch (zie opmerking hieronder)

14.00 – 17.00 uur middagprogramma (inclusief korte pauze met koffie en thee)

17.00 – 19.00 uur diner (zie opmerking hieronder)

19.00 uur – inloop met koffie en thee

19.30 – 22.00 uur avondprogramma

Zondag 1 november:

13.30 uur ontvangst met koffie en thee

14.00 – 17.00 uur middagprogramma (inclusief korte pauze met koffie en thee)

Maaltijden

Tegen een kleine vergoeding van €5 kun je voor de zaterdag een eenvoudige lunch (broodjes, fruit en drinken) reserveren. Geef dit dan ook aan bij je registratie. Ga je er liever even op uit, dan zijn er volop lunchmogelijkheden in het centrum van Nijkerk. Uiteraard kun je ook je eigen lunch meebrengen.

Het diner is op zaterdag niet bij het programma inbegrepen. Er is voldoende tijd beschikbaar om in de nabije omgeving een hapje te gaan eten.

Bestel tickets met korting

Early bird ticket (t/m 30 september):

€ 35 per persoon

€50 per echtpaar

Vanaf 1 oktober:

€ 50 per persoon

€75 per echtpaar

De prijzen zijn inclusief koffie, thee en koek.

We raden je aan om bij de hele conferentie aanwezig te zijn, zodat je de opbouw die erin zit volledig meemaakt.

Als de kosten voor deze conferentie een uitdaging voor je zijn, dan bekijken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Stuur hiervoor een mailtje naar conferentie@familychurch.nl.

~Slechts 100 plaatsen beschikbaar~

Er zijn, i.v.m. de richtlijnen van het RIVM, slechts 100 plaatsen beschikbaar. Wil je zeker zijn dat je erbij kunt zijn, reserveer dan op tijd en maak gebruik van de early bird korting.

Mocht het om overheidsredenen afgelast moeten worden dan hopen we een livestream conferentie aan te bieden tegen een aangepaste prijs, maar is volledige restitutie ook mogelijk. De Eventbrite-kosten van € 1 worden niet terugbetaald. We hopen hiervoor op je begrip.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Medialoods

Galvanistraat 23

3861 NJ Nijkerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen