Walkman vs Discman in Heiloo (Noord-Holland) 09-12-2022

Venster Acties

Walkman vs Discman in Heiloo (Noord-Holland) 09-12-2022

Walkman vs Discman feat. Gerard Ekdom & Ben Liebrand!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo Kennemerstraatweg 425 1851 PD Heiloo Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Tickets en info: www.fletcherevents.nl

Bij de Walkman denk je aan de Eighties. Bij de Discman aan de Nineties. En laat dat nou de twee decennia zijn waarvan we de grootste dance classics draaien tijdens Walkman vs Discman. ‘Pump up the Jam’ en dan ‘Move It’ op alle classics van Stock, Aitken en Waterman. Ze zijn niet te stoppen. Geniet van alle dance classics uit de 80’s and 90’s!

DJ Gerard Ekdom Je moet vroeg opstaan om de kennis over de eighties- en nineties hits van deze Dokter Pop bij te houden. Om zes uur ’s ochtends presenteert hij namelijk ‘Ekdom in de morgen’. Als dat te vroeg is, kom dan naar Walkman versus Discman waar deze muziekfreak alle classics aan elkaar praat.

DJ Ben Liebrand Menig cassettebandje uit de eighties staat stampvol met de Grandmix van Ben Liebrand, waarin hij jaarlijks alle hits tot een track van een uur mixte. Onder het motto ‘zet je radio maar aan en je DJ uit’ was hij de trendsetter van non-stop dansmuziek. De leermeester van Armin van Buuren en grondlegger van de Nederlandse dancemuziek vliegt speciaal vanuit Canada over om platen te draaien tijdens Walkman versus Discman!

Meer informatie over dit event, klik hier

Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl