Gratis

Walk&Talk - Werk vinden door te delen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je werkzoekenden in de regio Eindhoven? Maak dan kennis met Walk&Talk. Hiermee geeft de Bibliotheek Eindhoven werkzoekenden een kans om op een héle laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. De Walk&Talk bij de Bibliotheek Eindhoven is op elke tweede maandag van de maand van 10 tot 12 uur. Bezoekers van de Walk&Talk betalen slechts 1 euro voor koffie of thee.


Thema van de maand: Werk vinden door te delen

Laury Zwart van EindhovenDeelt gaat met jullie aan de slag rondom het thema ‘delen’: In de deeleconomie gaat het om toegang in plaats van bezit. Je hoeft namelijk niet alles zelf te weten of te kunnen. Het is alleen wel belangrijk dat je zichtbaar maakt waar je behoefte aan hebt of welke kennis en ervaringen jij juist wel hebt. Door dat met elkaar te delen kunnen we elkaar namelijk verder helpen! Dat gaan we deze ochtend in de praktijk brengen: wil jij leren hoe je een goede CV kan maken? Wil je weten hoe je jezelf kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek? Misschien is er wel iemand binnen de netwerkgroep die jou vandaag al kan helpen of die zijn/haar ervaringen wil delen. Vandaag maken we matches en helpen we elkaar een stap verder door te delen! Máár ook thuis kan je hiermee verder via EindhovenDeelt.nl, want wellicht kan jij buurtgenoten helpen met een tuinklus, vervoer van A naar B of helpen met schilderwerk. En wist je dat… dit zelfs nog extra inkomsten opleveren? Kom jij langs bij deze Walk & Talk en deel je mee?

Vragen over de Walk&Talk? Of zou jij een deskundige presentatie willen geven? Neem dan contact op met Ria Kooistra en André van Moorsel via walkentalk@bibliotheekeindhoven.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen