Want to be a B Corp?

Venster Acties

Want to be a B Corp?

Wat het betekent om B Corp te zijn en wat nodig is om het te worden.

Door VIA

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Kanaalweg 50 50 Kanaalweg 3526 KM Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wil jij betekenisvol ondernemen? Geld verdienen én bijdragen aan een betere wereld? Op 18 oktober organiseren we Want to be a B Corp? Een evenement dat in het teken staat van B Corp certificering. Hoe je het beste uit je bedrijf kan halen en tegelijkertijd het verschil te maken.

Want to be a B Corp?

Waarom niet, zou je bijna zeggen. B Corps werken, naast het behalen van winst, aan een meer inclusieve en duurzame economie. Met de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, zoals de droogte die de wereld teistert, is het tijd om hierin onze verantwoordelijkheid te pakken. Ook zeker voor ons als branche.

Maar, hoe pak je dat aan? Dat is niet altijd even eenvoudig, dus daar gaan we je bij helpen. Kom op 18 oktober naar het restaurant van Karma Kebab in Utrecht en kom meer te weten over de waarde van B Corp en sustainability voor agencies en hun klanten.

Heb jij vragen over B Corp, wil je ervaringen horen van anderen of ben je gewoon nieuwsgierig wat het allemaal precies inhoudt? Meld je dan nu aan en dan zien we je graag op 18 oktober!

Programma

Dieuwertje Damen (links), founder van Rainbow Collection, zal een uitleg geven over B Corp; over het framework en de gedachte erachter. Daarnaast nodigen we ook mensen uit van zowel bureaus als merken om hun praktijkervaring te delen, waaronder Rose Marie van Leeuwen (rechts) van Sprints & Sneakers.

Duurzame innovatie 

Als duurzaamheid strateeg en impact analist is Dieuwertje Damen expert in het formuleren van impact visies en lange termijnstrategieën. Hierbij gebruikt zij het B Corp assessment als een management tool. Om duurzame innovatie te realiseren, moeten organisaties weten met welke impact thema’s zij het grootste verschil kunnen maken - voor hun merk, hun mensen en de wereld om hen heen.  

Redefining Growth

Rose Marie is Impact Lead bij Sprints & Sneakers. Het eerste B Corp certified Growth Hacking agency. Volgens Rose Marie gaat groei te vaak over geld en macht en te weinig over impact. Sprints & Sneakers is daarom op een missie om groei te herdefiniëren. Dit doen ze door groei niet alleen vanuit winst perspectief te benaderen maar ook vanuit de mens en planeet.

--

VIA hanteert een no-show fee* van € 50,-. We willen je daarom vragen wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn, je af te melden en iemand blij te maken die op de wachtlijst staat.

*Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur dan een e-mail naar info@vianederland.nl. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement. Een collega sturen in jouw plaats kan natuurlijk altijd.