Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Wilt u in 45 min. worden bijgepraat over hoe er warmte geoogst kan worden met beschikbare innovaties? Volg dan het webinar.

Over dit evenement

Wilt u in 45 min. worden bijgepraat over hoe er warmte geoogst kan worden met beschikbare innovaties?

Volg dan het lunchwebinar van Uptempo! op 5 juli 2021 13:00u.

Het PVT-paneel op het dak heeft gezelschap gekregen! Zo is er nu een gevelpaneel in elke gewenste kleur, dat dankzij een door TNO ontwikkelde coating voldoende warmte oogst om de label B-woning warm te krijgen. Platen in de bodem of sloot kunnen ook warmte te oogsten. Met een kleine, stille water-waterwarmtepomp kan de CV-ketel eruit. Meer smaken betekent vaker een voordelige oplossing om afscheid te kunnen nemen van aardgas. In het lunchwebinar van 5 juli maak je kennis met Bart Erich (TNO) en Lucek Wolthekker. Zoals altijd hoor je van een woningcorporatie ook de ervaringen in de praktijk.

Weten wat er allemaal bij komt kijken? Of heb je vragen of ideeën Neem deel aan het lunchwebinar van Uptempo op maandag 5 juli 13:00 uur en 13:45.

Maandag 7 juni | 13:00-13:45 uur

Online via Zoom

U ontvangt na inschrijving (na enkele dagen) een webinar link en instructies. Indien toch nog vragen? Graag een bericht naar peter@tki-urbanenergy.nl

Meer informatie: http://uptempo.lunchwebinars.nl/


		Afbeelding van Warmte oogsten voor rijwoningen en hoogbouw!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Uptempo!: de energietransitie versnellen door innovation intelligence.

Gesteund door het ministerie van BZK, lanceren TKI Urban Energy en TKI CLICKNL het nieuwe programma Uptempo!. Het doel van Uptempo! is versnelling van de energietransitie in de gebouwde omgeving door ontwikkelde oplossingen in de Urban Energy innovatieprogramma’s te verbinden aan vragende partijen als gemeentes, woningcorporaties, gebouweigenaren en particuliere woningeigenaren. Dit moet leiden tot een situatie rond 2025 waarin er goed werkende, betaalbare en gedragen klimaatneutrale energiesystemen beschikbaar zijn voor vrijwel alle situaties in de gebouwde omgeving.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen