Gratis

Wat is jouw volgende stap? Anders Actieven bijeenkomst CNV, Deventer

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nader te bepalen

Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


De impact van baanverlies wordt regelmatig onderschat. Dat je helemaal kan vastlopen in een rouwproces na het verlies van je baan is vaak onbekend. Dit kan gebeuren als je op een nare manier je baan bent kwijt geraakt, maar ook als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je je baan 'bent'. Want wie ben je dan nog zonder je baan?

Wil je meer weten over rouwen om baanverlies, hierover in gesprek gaan met elkaar en samen kijken wat nodig is om meer ruimte maken voor nieuwe mogelijkheden? Dan ontmoeten we je graag tijdens één van de CNV ‘OP TAFEL’ bijeenkomsten.

CNV Connectief en CNV Vakmensen organiseren gezamenlijk OP TAFEL bijeenkomsten. Deze zijn bedoeld voor leden die arbeidsongeschikt of werkloos zijn, of onzekerheid hebben over baanbehoud. OP TAFEL wil zeggen: Laat maar op tafel komen wat je bezig houdt.

In deze bijeenkomsten gaat ontslagpsycholoog Janske van Eersel hierin met ons aan de slag. We starten met stilstaan bij het verlies / het punt waar we nu staan, om van daaruit te bewegen naar het herstel (waarden, dromen, plannen maken). Als je weer contact kan maken met wat jij wilt, wordt het makkelijker om een volgende stap te zetten.

Wil je anderen ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en ontdekken wat jouw volgende stap zou kunnen zijn; Kom dan naar één van onderstaande bijeenkomsten:

11 juni 2019 - Den Bosch https://volgendestap-aa110619.eventbrite.nl

8 oktober 2019 - Leiden https://volgendestap-aa081019.eventbrite.nl

We ontvangen je alle data graag vanaf 12.45 uur. We beginnen om 13.15 uur en sluiten af om 16.15 uur.

Wil je weten of er bij jou sprake is van rouw als gevolg van je (dreigende) ontslag? Vul dan WerkVerliesLijst in op www.werkverlieslijst.nl

Om te bepalen of deze bijeenkomst aansluit bij jouw vraag en behoefte, raden we je aan om de uitzending van Jacobine op zondag te kijken, https://www.npostart.nl/jacobine-op-zondag/23-09-2018/KN_1701131 of kijk eens rond op de website www.janskevaneersel.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Reiskosten worden niet vergoed.

Nadere informatie:

De OP TAFEL bijeenkomsten worden georganiseerd door en voor Anders Actieve leden. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met één van de organiserende leden via cnvc-andersactieven@cnv.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nader te bepalen

Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen