Wat je van ver haalt...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub People

Zuiderstrand 18

Den Haag - Kijkduin

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

ATD Afterparty: Wat je van ver haalt is lekker

Vers van de pers uit Washington

Van 19 tot 22 mei a.s. is Evert Pruis namens Forzes op de International Conference van de Association for Talent Development (ATD) in Washington DC. Als spreker en als leergierig netwerker en kennismakelaar. Op dinsdag 18 juni a.s. blikken we, samen met Ria van Dinteren, vakgenoot, delegatieleider en tevens spreker op de ATD, Dick Krikke, delegatieleider en directeur van Develhub en Sofie Willox namens de VOV uit België, terug op dit congres.

Ook benieuwd naar de bijdragen van Ria en Evert en naar de laatste inzichten op het gebied van leren en ontwikkelen? Wil je weten hoe is gereageerd op de verhalen van de sprekers? Ben jij nieuwsgierig naar wat ‘hot’ is en wat ‘not’? Ontmoet ons dan op onze ATD Afterparty! Natuurlijk, ook deze keer is er weer volop interactie. Met de sprekers en bezoekers van de ATD en met elkaar.

Een Afterparty is geen Afterparty, zonder een zomerse locatie, een drankje en een (walking) diner zodat er weer volop gelegenheid is om nader of hernieuwd met elkaar kennis te maken, en om van gedachten te wisselen. Ongeveer 21.00 uur ronden we af en gaan we, verrijkt met nieuwe inzichten en contacten huiswaarts.

Inschrijven kan tot en met 10 juni. Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in deelname? Deel dan dit bericht. Kun je zelf niet, dan ontmoeten we je graag op een volgende bijeenkomst.

Hartelijke groet,

Onno Borkes, Erica Gasseling, Frank Goijarts, Sander Kamp, Frank Mekel, Evert Pruis, Thelma Sweijen, Jacco Westerbeek en Jolanda Weiland


------------------------------------------------------------------------


Je krijgt deze uitnodiging, omdat je een relatie hebt met een van de professionals van Forzes. Drie keer per jaar organiseren we de Forzes | Open Netwerk Bijeenkomsten voor relaties en netwerkgenoten. Daarin staan aansprekende en actuele onderwerpen rond verandermanagement en organisatieontwikkeling centraal. De bijeenkomsten zijn gericht op het onderling uitwisselen en verdiepen van kennis, ervaringen, elkaar (anders) leren kennen en kort en krachtig met en van elkaar leren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beachclub People

Zuiderstrand 18

Den Haag - Kijkduin

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen