€ 245,41

Wat moet je weten als interieurprofessional?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Laura's Advies

2 Willemsplein

6811 KA Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop ‘’Wat moet je weten als Interieurprofessional?’’

Er zijn twee hele belangrijke zaken als interieurprofessional. Welke vragen stel je aan je klant en hoe kom je aan je klanten? In deze workshop gaan we graag in op deze onderwerpen en alle vragen die bij jou spelen.

Voor wie?
We organiseren deze workshop voor twee doelgroepen. Omdat het zo leuk is om van elkaar te leren en de ander te helpen. En ja, dat doen we bewust in een groep in plaats van een individuele training. Want juist dán krijg je de meest leerzame gesprekken en kun je elkaar tot een hoger niveau tillen.

Groep 1
Je bent een zelfstandig (startend) ondernemer en werkt voor verschillende opdrachtgevers binnen de interieurbranche. Denk hierbij aan werken als interieurstylist, interieurontwerper of je hebt een vergelijkbare titel. Je wilt graag meer uit je bedrijf halen om een bepaald inkomen te kunnen genereren. Misschien is dit al zo, maar wil je graag weer even terug naar de basis. Want waarom maak je bepaalde keuzes?

Groep 2
Denk je erover na om een carrière switch te maken? Ook dan ben je welkom om deel te nemen aan de workshop. Misschien zit je in de ziektewet of doe je al té lang werk wat je niet leuk vindt. Werk wat je alleen maar energie kost in plaats van ook oplevert. Je hart ligt ergens anders of je zou jezelf graag in een andere functie zien. Een carrière switch maak je niet zomaar en daarom vertellen we je graag alles over het vak. Je mag al je vragen stellen om wel overwogen een keuze te kunnen maken voor jouw toekomst.

Doel workshop
Wat kun je verwachten van de workshop? We geven je concrete tips en tricks om zelf mee aan de slag te gaan. Binnen het vak geeft Laura Hindriks voor de zelfstandig interieurprofessionals handvatten om meer uit je onderneming en je klant te halen. Hoe krijg je nu de behoefte van jouw klant boven tafel? Heb je bijvoorbeeld jouw klant al eens gevraagd hoe zij het beste kunnen ontspannen in huis?

Sabine De Bruijn zet je aan het denken, want hoe pak je dat nu het verkopen van jezelf? Waarom maak je op dit moment bepaalde keuzes en wat is bijvoorbeeld het doel van jouw bedrijf? Zijn er nog verbeteringen binnen het klantcontact of hoe pak je het offertetraject nu het beste aan? Ook Sabine geeft je (op een interactieve manier) concrete tips om jezelf zekerder te voelen door een goede basiskennis mee te geven.

Voor iedereen die nadenkt over een carrière switch, vertelt Laura alles over het vak en de werkzaamheden binnen haar bedrijf. Je mag al je vragen stellen die je hebt. Hoe verloopt het traject van een interieuradvies en welke kennis heb je nodig om uiteindelijk aan de slag te kunnen als ontwerper of styliste? Moet je hiervoor een opleiding volgen en welke dan? Sabine kijkt met jullie naar waarom jullie denken dat dit vak goed bij jullie past. Waarom dit vak, wat maakt jou in dit werk gelukkig?

Er is ook gelegenheid voor ontmoeting en het stellen van vragen aan elkaar persoonlijk. We delen kennis maar ook ontmoeten we elkaar tijdens een verzorgde lunch en borrel. Een mooie kans om ook je netwerk te vergroten en daarmee nieuwe mensen te ontmoeten.

Data en programma
Op zaterdag 2 juni 2018 kun je je laten inspireren en informeren. De dagindeling is hierbij als volgt, waarin de groepen elkaar afwisselen en de inhoud dus afgestemd is per groep.

Programma:
10.00-10.15 uur inloop
10.15-10.30 uur kick-off
10.30 -13.00 uur workshop Laura
13.00-13.45 uur lunch + netwerken
13.45-16.30 uur workshop Sabine
16.30 – 17.30 uur borrel + netwerken

Investering
Voor het delen van onze kennis en de bijbehorende onkosten rekenen wij een vergoeding van 195,- exclusief 21% BTW exclusief boekingskosten.

Verhalen van deelnemers
''Op het moment van aanmelden voor de Masterclass had ik net het besluit genomen om volledig als zelfstandig interieurvormgever te gaan werken. Maar hoe ik dat tot een succes zou gaan brengen? Geen idee. Ik had een goede opleiding, ervaring in het vak en ik was net gestart met het schrijven van het plan van aanpak om straks mijn 24-urige baan die ik nog heb, op te kunnen zeggen. Tijdens het wachten tot de Masterclass van start ging, vervolgde ik het schrijven van dat plan en ondertussen popten er steeds meer vragen in mijn hoofd op.

Van te voren was ik best wel een beetje zenuwachtig. Vaak heb ik het gevoel bij dit soort dingen dat ik maar wat aanrommel en dat ik het allemaal niet zo goed weet en anderen dat wel doen. Ik kan me geïntimideerd voelen wanneer ik dat idee krijg en een beetje dichtklappen. In het voorstel rondje stond ik nog met een trillend kopje koffie in mijn handen, maar zodra we werden opgesplitst in 2 groepen verdween dat. Iedereen zit in hetzelfde schuitje, loopt met dezelfde vragen en "problemen". Iedereen is heel open naar elkaar en behulpzaam naar elkaar. Een unieke sfeer die Laura en Sabine met elkaar weten te creëren en waar je als deelnemer zo in mee gaat.

Laura en Sabine konden mij alle antwoorden geven op de vragen die ik had verzameld in de aanloop naar deze dag. Daarnaast stonden ze ook klaar met nog veel meer tips over onderwerpen waar ik nog niet eens aan had gedacht. Het mooie is dat ze dit alles doen zonder daar hun duidelijke eigen stempel op te drukken. Ze laten je zelf nadenken zodat je kunt besluiten wat het beste bij jou past.

Na de masterclass had ik zo veel energie en inspiratie dat ik direct aan de slag ben gegaan met veranderingen op mijn website waar ik al een tijdje tegenaan hikte. Toevallig kreeg ik kort daarna 2 aanvragen voor interieuradvies waarin ik nog meer van wat ik geleerd had toe kon passen. Ik heb deze Masterclass als bijzonder waardevol ervaren. Ik ga nu zelfverzekerd de laatste maanden als werknemer in om daarna volledig als zelfstandig interieurvormgever te gaan werken. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Ik raad deze Masterclass aan als je houd van persoonlijk contact, een vriendelijke manier van "verkopen" en als je bereid bent te leren van anderen en anderen iets wilt leren. Zit dit in je en wil je meer leren over interieurondernemen, dan zou ik me zeker inschrijven als ik jou was! '' - Danielle

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Laura's Advies

2 Willemsplein

6811 KA Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen