€ 243,62

Wat moet je weten als interieurprofessional?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Arnhem

Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop ‘’Wat moet je weten als Interieurprofessional?’’

Er zijn twee hele belangrijke zaken als interieurprofessional. Welke vragen stel je aan je klant en hoe kom je aan je klanten? In deze workshop gaan ik graag in op deze onderwerpen en andere vragen die bij jou spelen.

Voor wie?
Ik organiseer deze workshop in een groep. Omdat het zo leuk is om van elkaar te leren en de ander te helpen. Want juist dán krijg je de meest leerzame gesprekken en kun je elkaar tot een hoger niveau tillen.

De masterclass is geschikt voor verschillende soorten mensen. Misschien ben je wel zelfstandig ondernemer, net als ik, en werk je al voor verschillende opdrachtgevers binnen de interieurbranche. Of denk je erover na om te gaan starten of een cariere switch te maken. En als je ondernemer bent wil je graag meer uit je bedrijf halen om een bepaald inkomen te kunnen genereren. Waarom maak je bepaalde keuzes? Ik zet je aan het denken.

Doel workshop
Wat kun je verwachten van de workshop? Ik geef je concrete tips om zelf mee aan de slag te gaan en meer uit je onderneming en je klant te halen. Hoe krijg je bijvoorbeeld nu de behoefte van jouw klant boven tafel? Hoe kun je jouw kostbare tijd efficient indelen? Wat voor prijzen passen bij jou en bij jouw klant? Waar vraag je stalen op of hoe kun je online meer zichtbaar worden? Over allerlei onderwerpen kan ik je wat vertellen. Daarnaast vraag ik van tevoren vragen aanleveren zodat de training echt wordt afgestemd op jouw behoefte. Daarnaast is de bijeenkomst ook een mooie kans om je netwerk te vergroten en daarmee nieuwe mensen te ontmoeten.

Data en programma
Op zaterdag 21 september 2019 kun je je laten inspireren en informeren. De dagindeling is hierbij als volgt:

Programma:
10.00-10.15 uur inloop
10.15-10.30 uur kick-off
10.30 -13.00 uur workshop 1
13.00-13.45 uur lunch + netwerken
13.45-16.00 uur workshop 2
16:30 uur einde

Investering
Voor het delen van mijn kennis en de bijbehorende onkosten rekenen ik een vergoeding van 195,- exclusief 21% BTW en exclusief boekingskosten.

1 op 1 sessie
Is een bijeenkomst in groepsvorm niks voor jou en heb je liever een 1 op 1 sessie? Je kunt ook een VIP sessie boeken via info@laurasadvies.nl voor een halve dag (450 excl. btw) of een hele dag (750 excl btw), inclusief een lekkere lunch en genoeg te drinken.

Verhalen van deelnemers

''Inspirerend, leerzaam, gezellig en laatste zetje zijn de eerste woorden die in me opkomen als ik terug denk aan de Masterclass. Dankzij deze Masterclass en het vertrouwen van Laura in mij kreeg ik het laatste zetje wat ik nodig had om een keuze te maken. Kort daarna ben ik begonnen aan de opleiding Interieurstyling aan de Interieur Academie en in juni 2018 ben ik summa cum laude geslaagd! Wat ik zo goed vond aan deze Masterclass was dat er voldoende ruimte was om te praten met de andere dames die al in het vak zitten of er nog aan willen beginnen en dat je zo van elkaar kan leren. Daarnaast heeft Laura veel verteld over wat het vak nu precies inhoudt en hoe je het best kunt communiceren met de klant. Ik kan deze Masterclass iedereen aanraden die er over nadenkt om een carrière switch te maken naar de Interieur Branche!'' - Jeannette

''Op het moment van aanmelden voor de Masterclass had ik net het besluit genomen om volledig als zelfstandig interieurvormgever te gaan werken. Maar hoe ik dat tot een succes zou gaan brengen? Geen idee. Ik had een goede opleiding, ervaring in het vak en ik was net gestart met het schrijven van het plan van aanpak om straks mijn 24-urige baan die ik nog heb, op te kunnen zeggen. Tijdens het wachten tot de Masterclass van start ging, vervolgde ik het schrijven van dat plan en ondertussen popten er steeds meer vragen in mijn hoofd op.

Van te voren was ik best wel een beetje zenuwachtig. Vaak heb ik het gevoel bij dit soort dingen dat ik maar wat aanrommel en dat ik het allemaal niet zo goed weet en anderen dat wel doen. Ik kan me geïntimideerd voelen wanneer ik dat idee krijg en een beetje dichtklappen. In het voorstel rondje stond ik nog met een trillend kopje koffie in mijn handen, maar zodra we werden opgesplitst in 2 groepen verdween dat. Iedereen zit in hetzelfde schuitje, loopt met dezelfde vragen en "problemen". Iedereen is heel open naar elkaar en behulpzaam naar elkaar. Een unieke sfeer die Laura en Sabine met elkaar weten te creëren en waar je als deelnemer zo in mee gaat.

Laura kon mij alle antwoorden geven op de vragen die ik had verzameld in de aanloop naar deze dag. Daarnaast stonden ze ook klaar met nog veel meer tips over onderwerpen waar ik nog niet eens aan had gedacht. Het mooie is dat ze dit alles doen zonder daar hun duidelijke eigen stempel op te drukken. Ze laten je zelf nadenken zodat je kunt besluiten wat het beste bij jou past.

Na de masterclass had ik zo veel energie en inspiratie dat ik direct aan de slag ben gegaan met veranderingen op mijn website waar ik al een tijdje tegenaan hikte. Toevallig kreeg ik kort daarna 2 aanvragen voor interieuradvies waarin ik nog meer van wat ik geleerd had toe kon passen. Ik heb deze Masterclass als bijzonder waardevol ervaren. Ik ga nu zelfverzekerd de laatste maanden als werknemer in om daarna volledig als zelfstandig interieurvormgever te gaan werken. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Ik raad deze Masterclass aan als je houd van persoonlijk contact, een vriendelijke manier van "verkopen" en als je bereid bent te leren van anderen en anderen iets wilt leren. Zit dit in je en wil je meer leren over interieurondernemen, dan zou ik me zeker inschrijven als ik jou was! '' - Danielle
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Arnhem

Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen