Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Makkink & Bey

Marconistraat 85

3029 AJ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Fotocredits: Studio Makkink & Bey

De Water School is een prototype voor een nieuw te ontwikkelen school in de vorm van een werktentoonstelling die tijdelijk gehuisvest is in de werkplaats van Studio Makkink & Bey. Het platform van de IABR wordt door Studio Makkink & Bey gebruikt om hun plannen voor de Water School een stap verder te brengen. Uiteindelijke doel is om, met het M4H-gebied als uitgangspunt, een levend archief en een netwerk op te zetten dat ingezet kan worden om de Water School ook daadwerkelijk van de grond te krijgen.

Vanaf 1 juni en gedurende de gehele biennale is de tentoonstelling op iedere vrijdag open voor publiek. Gasten uit de culturele sector, de industrie en de overheid worden gevraagd hun visie te geven op ‘water’ en ‘educatie’ in de vorm van lezingen en discussies.

The Water School is a working exhibition in the studio of Studio Makkink & Bey, and a springboard from which to develop a school that, in the near future, will be opened in the heart of the M4H district. Using the IABR as a platform and branching out from the M4H district, the hinterland of Studio Makkink & Bey, the goal is to create an active archive and network which are to be activated and used to establish the Water School.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Makkink & Bey

Marconistraat 85

3029 AJ Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen