Water Tupperware Party van Aqua Aurora

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Water Tupperware Party van Aqua Aurora X Neuhaus

Gezond water is van levensbelang. Als voormalig eigenaar van een groothandelsbedrijf in bouwmaterialen, leerde Henk Pannekoek dat schelpkalk, naast een natuurlijk bouwproduct ook een belangrijk natuurgeneeskundig product is en de kwaliteit van water kan beïnvloeden. Duik in de fascinerende wereld van vitaal water tijdens deze Aqua Aurora tupperware party. Proef zelf het verschil!

Dit programma is onderdeel van het Watter Matter programma dat is samengesteld door Rianne Makkink (WaterSchool), dat de kracht en de kennis besloten in water onderzoekt in de context van Neuhaus, Academie voor meer-dan-menselijke kennis.

Omdat water de eigenschap bezit trillingen over te nemen, kan de structuur van water veranderen door de trilling van de andere stoffen die erin terechtkomen. Dit kan de vitaliteit van water aantasten. Mensen, planten en dieren bestaan voor het grootste deel uit water en kunnen daarom sterk reageren op de trillingen van het water. Henk Pannekoek leerde dat sporenelementen van schelpkalk zeer goed door het menselijk lichaam opgenomen kunnen worden en dat het aan water toevoegen van de trillingsfrequentie van schelpkalk een zeer gunstig effect kan hebben op allerlei organismen. Gefascineerd door de kracht van water, intensiveerde Henk de activiteiten op het gebied van watervitalisatie in Aqua Aurora.

Neem ter voorbereiding van de Water Tupperware Party van Aqua Aurora een kijkje op hun website.


WaterSchool

De WaterSchool is een zelf geïnitieerd project van Studio Makkink & Bey, de ontwerpstudio van Rianne Makkink en Jurgen Bey. Deze speculatieve school, georganiseerd rondom water als essentiële materie, maar ook als sociaal en politiek fenomeen, stelt een heroverweging van het huidige/bestaande economische en infrastructurele model van het onderwijs voor.

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen