Gratis

Watoto Church Online

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Mangaanstraat 25

25 Mangaanstraat

2544 DV Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Watoto Church Online

Over dit evenement

Watoto is een kerk, waar Jezus centraal staat en waar we omzien naar onze medemens. Sinds de uitbraak van het coronavirus worden de kerkdiensten vanuit Oeganda online uitgezonden.

We voelen ons verbonden met Watoto Church in Oeganda. Wij geloven dat de boodschap van de kerk ook voor de mensen hier in Nederland tot troost en bemoediging is. Daarom willen wij voor een aantal zondagavonden ons kantoor in Den Haag openen om met elkaar online aan de kerkdienst van Watoto Church deel te nemen. Wij geloven in de kracht van gebed. Daarom willen we na de online kerkdienst de tijd nemen om voor elkaar en voor het werk van Watoto te bidden.

Ten aanzien van het coronavirus willen we geen enkel risico lopen. Daarom vragen we een ieder die deel wil nemen zich vooraf aan te melden. Om de veiligheid en gezondheid te garanderen stellen we maximaal 10 tickets per zondag beschikbaar. Je kunt zelf kiezen welke zondagavond je het beste uitkomt, uiteraard kun je ook voor meerdere zondagen een ticket reserveren.

Aanvang is om 19:00u en we streven om uiterlijk 20:30u te eindigen. Toegang is gratis, wel een vrijblijvende mogelijkheid tot doneren.

We vragen een ieder om de 1,5m regel in acht te nemen en bij klachten niet te komen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mangaanstraat 25

25 Mangaanstraat

2544 DV Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen