€ 12,55

WE ALL LOVE 80's 90's 00's (Hermes Houseband - LIVE!)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NXT events

Handelseweg 11

5423 SB Gemert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s in NXT in Gemert nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s en 00’s in onze stijlvol aangeklede locatie! Bij NXT maken we het nog veel specialer omdat we er altijd een live band aan toevoegen, hoe cool is dat!

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s duikt in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat The Spice Girls, Tina Turner en Snap de hitlijsten bestormden. Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je urenlang zoet was met je Tamagotchi, heel de dag naar TMF keek en een poster uit de Hitkrant boven je bed had hangen? Het mag allemaal weer tijdens WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s!

Hermes Houseband (LIVE!)

In 1982 was er voor het eerst op de studentensociëteit Hermes in Rotterdam sprake van een gezelschap dat zich de Hermes House Band noemde. Dit gezelschap bestond uit een aantal studenten die op verenigingsavonden de sfeer probeerden te verhogen door middel van jamsessies. Dit werd niet altijd gewaardeerd, instrumenten vonden dikwijls hun weg naar de open haard. De sfeer was echter wel goed.

Rond 1984 besloot een aantal muzikale studenten dat de Hermes House Band een echte popband moest worden. Men ging serieus repeteren, er werden zangeressen en een blazerssectie aan de basisbezetting toegevoegd, en spoedig gaf de band haar eerste optreden op Studentensociëteit Hermes. De reactie van het publiek was dit maal positief, voor het eerst sinds lange tijd hadden Rotterdamse studenten een huisband waar ze trots op konden zijn. De Hermes House Band werd al snel gevraagd om ook in andere studentensteden te komen spelen.

In de jaren die volgden werd de liveshow geperfectioneerd. Dat er nog wel eens iets mis kon gaan leverde soms unieke resultaten op. Tijdens een optreden viel de stroom uit terwijl de band de discokraker "I will survive" speelde. Alleen de drummer en de blaasinstrumenten konden doorspelen. Het publiek ging meedoen en het lalala-lijntje was geboren. Dit werd het handelsmerk van de Hermes House Band.

Het feit dat de band uit studenten bestaat heeft gevolgen voor de bezetting. Op het moment dat een bandlid zijn studie gaat afronden word een opvolger gezocht. Gezelligheid en "muzikaal vakmanschap" zijn de belangrijkste selectiecriteria. Hierdoor blijft de band altijd een jonge energieke ploeg die van elk optreden een feest maakt. Nieuwe jasjes en nieuwe gezichten zijn een belangrijk motto van de Hermes House Band.

TICKETS

Kaarten voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s, het gezelligste dansfeest van Nederland, kosten slechts 11.- euro (ex. fee) Online tickets zijn tot zaterdag 26 oktober 20 uur online verkrijgbaar.

Daarna deurverkoop: € 17.-


Algemene info

Datum: zaterdag 26 oktober 2018
Tijd: 21:00 – 03:00u
Deuren open: 21:00u
Locatie: Handelseweg 11 – Gemert
Minimale leeftijd: 18+
Deurverkoop: 17.-

Munten

Tijdens We All Love 80’s, 90’s & 00’s zullen de reguliere NXT munten beschikbaar zijn á €2,75 per stuk. Het is zowel mogelijk je munten te pinnen als met cash betalen. Heb je nog Time Out munten? Deze kun je kosteloos omwisselen tegen NXT munten bij de muntenbalie.

Minimale leeftijd

De minimum leeftijd is 18 jaar. ID verplicht.

Lockers

Er zijn in NXT voldoende lockers aanwezig om je spullen in op te bergen. De huur voor een locker bedraagt €2,-. Er hangt een wisselautomaat bij de kluisjes.

Parkeren & ingang NXT

Er is voldoende parkeergelegenheid bij NXT. De ingang van de NXT is te vinden aan de rechterzijde bij het lichtgevende bord ‘NXT’ op het gebouw gelegen aan de Handelseweg 11


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NXT events

Handelseweg 11

5423 SB Gemert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen