Gratis

WEAREUNITE SUMMERCAMP 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Word nog bekend gemaakt

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WEAREUNITE SUMMERCAMP

SUMMERCAMP 2017 is een tof weekend vol gave BATTLES, vette SERVICES op een toplocatie in Nederland. Ga je voor het eerst mee? Gewoon opgeven, je merkt vanzelf hoe tof het is!

Voor wie

WEAREUNITE SUMMERCAMP is voor alle tieners van 12 t/m 18 jaar. Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wie je bent, iedereen is welkom! De groep wordt verdeeld in twee leeftijdscategorieën: 12+ en 15+. Sommige onderdelen van het programma doen we samen en sommige onderdelen hebben de beide groepen een aparte invulling.

Ben je jonger of ouder? Als je in de brugklas zit, maar nog geen 12 jaar bent, ben je van harte welkom! Ben je 19 jaar of ouder, kijk eens bij Forever Young.

Wanneer

SUMMERCAMP vindt plaats op vrijdag 1 september 19.00 uur t/m zondag 3 september 18.00 uur. We eindigen met een vette SUMMERCAMP SERVICE op zondag 3 september die duurt tot ± 18:00 uur in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Kan je niet het hele weekend mee? Neem dan even contact met ons op.

Waar


Vervoer van en naar de locatie moet je zelf regelen. Lukt dit niet, of wil je met al je vrienden in dezelfde bus? Kies dan voor je SUMMERCAMP ticket + busticket, dan kun je voor een kleine meerprijs mee met de bus. Dit busticket is een retourticket. De bus vertrekt op 1 september om 17:00 vanaf de Midden Nederland Hallen in Barneveld en brengt je op 3 september 2017 weer terug naar de Midden Nederland Hallen voor het YOUTHEVENT.

Wat neem je mee

Slaapzak, kussensloop, hoeslaken, Bijbel, pen, zwemkleding, toiletspullen, kleding voor drie dagen (inclusief kleren die vies mogen worden), handdoek(en), eventueel zakgeld voor extra's.

SUMMERCAMP is een alcohol- en drugsvrij kamp. Er mag hierop door leiders worden gecontroleerd.

Kosten

De kosten voor SUMMERCAMP variëren van €99,50 tot €124,50, exclusief busticket. Hoe vroeger je je tickets besteld, hoe meer voordeel je hebt.

Na je aanmelding krijg je een bevestiging in het opgegeven e-mailadres met daarin een iDeal betaallink om het bedrag via iDeal te voldoen. Je inschrijving is pas definitief als de betaling is voltooid. De betaling dient binnen 24 uur na bestelling van de tickets voldaan te zijn.

Wat is inclusief

De prijs dekt alle kosten, inclusief maaltijden en overnachtingen, exclusief vervoer.

Tijdens SUMMERCAMP is er op speciale tijden een winkel en een kantine open voor extra snacks. Natuurlijk kan je zelf ook van thuis snacks meenemen. Energy drinks zijn oké, maar met mate.

Contact

Telefoon: (0342) 435 954 (DoorBrekers Office)
E-mail: weareunite@doorbrekers.nl

Tijdens SUMMERCAMP zijn we beperkt bereikbaar. Voor noodgevallen neem contact op met Linda de Groot (06-18 11 18 71).


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Word nog bekend gemaakt

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen