Webinar

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Webinar 1

Over dit evenement

Uitgesteld

De rol van de mkb- en familiebedrijven in de economische ontwikkeling van FruitDelta Rivierenland

Programma

15.30 uur

Introductie door Hans Beenakker, voorzitter FruitDelta Rivierenland.

15.40-16.00 uur

Gesprek met Martin Ruiter (voorzitter VNO-NCW Gelderland en tevens medeoprichter van QING Groep) en Hans Van Zuijdam (voorzitter VNO-NCW Rivierenland en tevens Global Head Input Finance Rabobank).

Zij spreken o.a. over het effect van COVID-19 op het bedrijfsleven en de werknemers in de regio Rivierenland en wat er nodig is voor herstel. Ook: suggesties van economische analyse toetsen > Omscholing? Inzet op duurzaamheid? Innovaties stimuleren? Meer samenwerken met andere regio’s en welke dan?

16.00-16.45 uur

Kent u de mkb-parels van Regio FruitDelta Rivierenland? Presentatie door prof.dr. Gert-Jan Hospers (Universiteit Twente, Radboud Universiteit Nijmegen en onderzoeksbureau Stad en Regio) over het onderzoek ‘Verrassend Rivierenland – 100 verborgen parels in de regionale economie’, dat de krachtige mkb- en familiebedrijven in Rivierenland in beeld brengt.

Marcel van der Sluijs, directeur en mede-eigenaar van metaalbedrijf Hermeta uit Asperen, één van die parels, komt ook aan het woord. O.a. over hoe zijn bedrijf bijdraagt aan en inspeelt op maatschappelijke opgaven (zoals duurzaamheid, omscholing, COVID-19). En wat er nodig is voor een goede doorontwikkeling.

16.45-17.00 uur

Uw vragen en reacties en afsluiting.

De presentatie is in handen van Marlous Löffelman (communicatieadviseur)

Na registratie ontvangt u één dag voor de webinar de uitnodiging met link.

Deelname is gratis.

Afbeelding van Webinar

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen