Gratis

Webinar #3: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
#CREATETHECHANGE

Over dit evenement

Wist jij, dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Was het alleen een technisch probleem, dan hadden we het allang opgelost.

Verduurzaming gaat over alle schakels van de hele vastgoedketen en er is geen duidelijke leidersrol aan te wijzen. Iedereen, van financierder tot huurder en van installateur tot eigenaar kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.

Op maandag 21 juni om 10:00 uur vindt het derde gratis webinar van Young Professional Event plaats met als thema: “Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?”

Om de extra stap te zetten moet je mensen tot ander gedrag prikkelen of verleiden. Zo ontdekte marketingpsycholoog Robert Cialdini zes beïnvloedingsprincipes om mensen te overtuigen. We zien ze terug in marketing en reclame, maar hoe kun je ze zelf gebruiken? Het nieuwe vakgebied Behaviour Design geeft ook praktische handvatten. Hoe kun je daarmee een belangrijk verschil maken in je directe omgeving als het gaat om verduurzaming?”

Met gedragsinzichten over prikkelen en verleiden en ervaringen vanuit vastgoed vermogensbeheerder Bouwinvest geven we je nieuwe inzichten en antwoord op de vraag: hoe verleid je de ander? Dit doen we samen met dagvoorzitter Jacques van der Krogt MBA (eigenaar Dapple), Peter Paul van Kempen (Gedragspsycholoog en eigenaar Van Kempen Consultancy) en Bernardo Korenberg (Head of Sustainability & Innovation bij Bouwinvest).

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Create the change, ben jij erbij?

Wat

Het derde gratis webinar van Young Professional event: “Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe prikkel je mensen?”

Wanneer

Maandag 21 juni 2021 om 10:00 uur .

Voor wie

Young professionals vanuit de GEHELE vastgoedketen die zich bezighouden met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving. Iedereen van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.  

Aanmelden

Meld je gratis aan via de registreer button.

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Mylenne Hamaker via m.hamaker@tvvl.nl of +31 6 34 35 22 24.

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL die, in samenwerking met Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Wij Techniek, De Bouwcampus, Rijksvastgoedbedrijf, RVO, Adviesbureau DWA, Alba Concepts, Niemand Raadgevende Ingenieurs en M2K Advies, samen met jou een duurzame gedragsverandering willen stimuleren. Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop maar vanuit overtuiging, omdat je ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Young Professional Event

Organisator van Webinar #3: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen