Gratis

Webinar: alles wat je wil weten over de Nationale Agenda Laadinfrastructuur

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Hoe zorgen we er voor dat overal in heel Nederland op tijd, voldoende en goede laadpalen worden aangelegd?

Over dit evenement

Je kunt het webinar hier volgen, met als password: 766833

Wat is er allemaal afgesproken over de uitrol van laadinfrastructuur? Hoe zorgen we er voor dat overal in heel Nederland op tijd, voldoende en goede laadpalen worden aangelegd om de groei van elektrisch rijden en varen bij te houden? De Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) beschrijft de gemaakte afspraken en activiteiten.

De VER is actief in een aantal werkgroepen van de NAL en betrokken bij regionale uitwerkingen. Wat voor een rol ziet de VER voor elektrische rijders? We hebben alvast een spoiler-alert: de uitrol van de NAL wordt uitgewerkt in de regio’s. De VER zoekt vrijwilligers die namens de VER willen deelnemen.

In dit webinar komen de mensen aan het woord die er alles van weten, is er ruimte voor jullie vragen en wordt jullie mening gevraagd.

Over de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL)

De Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) beschrijft de gemaakte afspraken en activiteiten rond laadinfrastructuur. De NAL ondersteunt de regio's met het lokaal (door)ontwikkelen van een toereikend en toekomstbestendig laadinfrastructuur. Doel is om elektrisch rijden van personenauto’s tot vrachtvervoer en binnenvaart mogelijk te maken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen