Gratis

Webinar Amateurkunst #1: Subsidiemogelijkheden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Financiering regelen is een lastige klus. Landelijk, provinciaal en lokaal kun je een beroep doen op allerlei potjes. Maar hoe en waar dan?

Over dit evenement

Financiering regelen is vaak een lastige klus. Zonder geld kan je plan echter of vaak niet worden gerealiseerd. Wat dan? Contributie verhogen? Een rommelmarkt organiseren? Sponsors zoeken? Of ga je op zoek naar subsidies? En hoe pak je dat dan aan?

Er zijn meerdere subsidiemogelijkheden voor amateurkunst, zowel landelijk, provinciaal als lokaal. Maar waar vind je die potjes? En wanneer kom je daarvoor in aanmerking? Wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor onze webinar!

We nemen je mee langs een aantal voorbeelden van subsidies voor amateurkunst. Te gast zijn onder andere Olga Raaymakers (Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant) en Carlijn de Bot (Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal). Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse regelingen voor amateurkunst binnen hun werkgebied.

De webinar is gratis en bedoeld voor amateurkunstorganisaties, zzp’ers die werkzaam zijn binnen de amateurkunstsector, kunstencentra, gemeenten, provinciale en stedelijke adviseurs cultuurparticipatie.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin je een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kun je vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Ben je niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier, je ontvangt dan de link waarmee u de webinar terug kunt kijken.

Hoe werkt het?

Als je je hebt aangemeld ontvang je een dag voor aanvang van het webinar een mail met een link en verdere instructies. Je hebt alleen een computer, laptop of tablet nodig met geluid en een goede internetverbinding.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen