Webinar Circulariteit en Water

Webinar Circulariteit en Water

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Webinar Circulariteit en Water

Over dit evenement

Circulariteit is hot. We realiseren ons meer en meer dat we zo duurzaam mogelijk met onze grondstoffen moeten omgaan om deze (deels)te kunnen hergebruiken. Bij circulariteit denken we al gauw aan materialen zoals kunststof en plastic en grappig genoeg nog niet altijd aan water. Want ja, water is er in overvloed en de kostprijs is laag. Dus waarom dan investeren in de circulariteit van water.

In dit webinar laten we je zien waarom circulariteit en water wel degelijk een belangrijk thema is voor de maatschappij en hoe er in het noorden wordt samengewerkt om zo duurzaam mogelijk met ons water om te gaan.

De sprekers:

Jeroen Rijnhart, Directeur Centre of Expertise Water Technology gaat in op het belang van circulariteit en water en licht een tipje van de sluier op over samenwerking tussen kennisinstellingen, overheid en bedrijfsleven binnen de regio op dit gebied.

Peter van der Maas, Lector Sustainable Water Systems aan Hogeschool Van Hall Larenstein laat aan de hand van een aantal best practices zien hoe water en andere waardevolle grondstoffen kunnen worden gescheiden aan de bron, voor hergebruik, nul-emissie en kringloopsluiting.

Uiteraard is er ook bij dit webinar volop gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen. Moderator Frans Scheepens, van Brain Fuel, legt jouw vragen voor aan de sprekers.

We kijken uit naar je (virtuele) komst!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen