Webinar: De Audiologiemarkt na Corona

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Helaas het niet meer mogelijk tickets te bestellen. Neem telefonisch of per e-mail contact op met Optitrade Retailgroep voor meer informatie.

Webinar: De Audiologiemarkt na Corona

Op 24 september vindt de tweede Optitrade Audiologie Webinar plaats. Het thema dat centraal staat is ‘De Audiologiemarkt na Corona'.

Door Optitrade Retailgroep

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 24 sep. 2020 03:00 - 03:45 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

Op donderdag 24 september om 12.00 uur vindt het tweede Optitrade Audiologie Webinar plaats. Als vervolg op het succesvolle eerste webinar, maar met antwoorden op vragen die we tegenkwamen. Het thema dat centraal staat, is ‘ De Audiologiemarkt na Corona met extra Marge en Traffic'.De coronacrisis heeft het gedrag van consumenten definitief veranderd en daar kunnen juist lokale audiciens gericht op inspelen. Met een goede analyse van uw klanten en gebruik makend van de juiste technieken kunt u een voorsprong krijgen op de concurrentie.

Zoals de vorige keer beloofd zullen we hier dit keer langer bij stilstaan. Ondanks de alarmerende berichten van de zorgverzekeraars (o.a. de vergoedingen van VGZ en CZ worden in 2021 flink verlaagd en de voortdurende onzekerheid over het überhaupt doorgaan van de vergoedingen), zien wij voldoende mogelijkheden om u te ondersteunen met 2 belangrijke elementen voor het succes van uw winkel (inkoop en verkoop). We zullen laten zien op welke wijze we uw marge kunnen verbeteren door actieve samenwerking bij inkoop en de aantallen kunnen laten stijgen door een slimme traffic generator.

Drie bekenden uit de audiologiebranche delen hun kennis over dit onderwerp en gaan met de deelnemers van het webinar in gesprek. Olaf Schuurmans, Pim Foster en een nog later bekend te maken gastspreker zullen in 45 minuten de ontwikkelingen en kansen doornemen. Uiteraard is er aan het eind van het webinar een mogelijkheid voor de deelnemers om vragen te stellen.

Over de organisator

Georganiseerd door
Optitrade Retailgroep
Verkoop beëindigd