Gratis

Webinar: De waarde van contactlenzen voor uw praktijk

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Dit webinar is verplaatst naar dinsdag 9 november 2021.

Over dit evenement

Begin dit jaar presenteerden we in samenwerking met CooperVision het webinar contactlenzen tijdens en na Covid-19. Na afloop kwamen we erachter dat we nog lang niet uitgepraat zijn over contactlenzen. Daarom hebben we samen besloten om nog 3 nieuwe webinars te organiseren. Daarbij sluiten verschillende gastsprekers en specialisten op het gebied van contactlenzen aan.

In het eerste webinar van deze driedelige serie gaan we samen met een gastspreker in gesprek over de waarde van contactlenzen voor de praktijk.

Wat is nou de waarde van een contactlensdrager? En hoe verdient u als ondernemer aan contactlensdragers? We bespreken verschillende modellen die u in de praktijk kunt toepassen.

Ook gaan we het hebben over de zorg die u levert als contactlensspecialist. Wat moet u daarvoor eigenlijk rekenen en hoe kunt u dit het beste uitleggen aan uw klant?

Tot slot gaan we een vergelijking maken tussen een abonnementen en losse verkoop. Benieuwd welke vorm het beste werkt? Schrijf uzelf dan nu in voor dit webinar.

Deelname aan dit webinar is kosteloos voor klanten van Optitrade.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Optitrade Retailgroep

Organisator van Webinar: De waarde van contactlenzen voor uw praktijk

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen