Gratis

Webinar door geluksprofessor Patrick van Hees

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Geluk in tijden van Corona, een interessant en actueel webinar door geluksexpert Patrick van Hees.

Over dit evenement

Terug in bibliotheek Nieuw Waldeck en nu live online: Geluksprofessor Patrick van Hees. Dit keer met een zeer actueel thema: geluk in tijden van corona. Meldt je aan om deze inspirerende lezing (gratis!) bij te wonen en ontvang de link om aan te sluiten.

In dit inspirerende webinar (lezing via internet) vertaalt geluksexpert Patrick van Hees wetenschappelijke inzichten over geluk op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken. Hij doet dit met praktijkvoorbeelden, humor en direct toepasbare tips. Hoe blijf je gelukkig in uitdagende tijden? Van Hees is sterk in het op een begrijpelijke wijze uitleggen wat we kunnen leren van wereldwijd wetenschappelijk geluksonderzoek. Het resultaat aan het eind van de webinar is dat mensen geïnspireerd raken, met een positief gevoel afsluiten en concrete tips hebben gekregen om zichzelf en anderen gelukkiger te maken.

Patrick van Hees

Patrick van Hees, ook wel bekend als 'De geluksprofessor', is spreker, schrijver en coach op het gebied van geluk. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau om zich fulltime op het thema 'geluk' te richten. Hij groeide uit tot Nederlands populairste spreker over dit onderwerp. Zijn eerste boek 'De geluksprofessor' was een groot succes. Later bracht hij 'De geluksoma' en 'Geluk is D.O.M.' uit, en recent verscheen 'De cambridge happiness-profiler'.

Datum en tijd

Vrijdag 22 januari, aanvang 20.00 uur. Let op, u kunt deze webinar niet later terugkijken.

Aanmelden is verplicht. Op 22 januari kunt u een e-mail verwachten met daarin de link om de webinar bij te wonen.

Online aanbod cultuurankers en Bibliotheek Den Haag

Een lading positiviteit in een moeilijke periode: Het cultuuranker gaat door! Het organiseren van activiteiten in de bibliotheekvestigingen is op dit moment helaas niet mogelijk. Maar stilzitten doen we niet, want we zijn gestart met een online aanbod! Komende tijd kunt u op de Bieb070@Home pagina steeds nieuwe video’s vinden met ons aanbod. Van muziek tot lezingen tot jeugdactiviteiten. Een divers aanbod, georganiseerd door Bibliotheek Den Haag en de cultuurankers Loosduinen|Nieuw Waldeck en Leidschenveen|Ypenburg. Speciaal voor u opgenomen om veilig thuis te genieten van een broodnodige dosis cultuur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen