Verkoop beëindigd

Webinar Facebook Marketing (de basis)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Facebook is een platform waar je eigenlijk niet meer omheen kunt: ook als mkb'er niet. Jouw huidige en potentiële klanten verwachten dat je actief aanwezig bent: om vragen te beantwoorden, maar ook voor functionele informatie en amuserende content.

Alleen... aanwezig zijn betekent niet altijd gezien worden. Circa 5% van je doelgroep ziet je berichten lezen we in onze vakmedia. Dat komt door verschillende oorzaken: zoals een verkeerd afbeeldingsformaat, de beperkte interactie die het oproept, of door het verkeerd inzetten van het advertentiebudget. Wij vertellen je hoe jouw berichten wel gezien worden!

Volg ons webinar en professionaliseer je Facebookmarketing. Door te kijken naar jouw organisatie, doelstellingen en je doelgroep gaan we je Facebookmarketing effectiever en professioneler maken.

Voorafgaand aan het webinar plannen we een telefonisch consult waarin we kijken naar jouw situatie. Tijdens het webinar krijg je de nodige theorie en praktijkvoorbeelden. Later volgt nog een telefonisch consult waarbij we je nog een keer op weg helpen met het toepassen van Facebookmarketing.

Professionaliseer je Facebookmarketing:

  • Nog geen Facebook Business Manager? Dan richten wij hem samen met jou in.
  • Installeer de Paginabeheer App van Facebook op je smartphone en schakel gemakkelijk tussen je privé en zakelijke account. Zo voorkom je dat je als organisatie je eigen berichten gaat liken.
  • Plaats gericht advertenties op de tijdlijn van jouw doelgroep: jouw klanten.
  • Plaats gericht advertenties op de tijdlijn van mogelijke nieuwe klanten.
  • Plaats berichten die voor interactie zorgen met je doelgroep zodat je een groter bereik krijgt en zo min mogelijk advertenties hoeft te plaatsen.
  • Gebruik Facebook Messenger om vragen te beantwoorden. Maak van Facebook een servicekanaal en reageer op de vragen via je smartphone.

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen