Gratis

Webinar: Grip op de verduurzaming van de VvE - 3 november

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Het verduurzamen van appartementen, wat betekent dat voor een Vereniging van Eigenaars? WNR vertelt je meer in het webinar op 3 november.

Over dit evenement

Het verduurzamen van appartementen, wat betekent dat voor een Vereniging van Eigenaars? Het gaat over de kwaliteit en de uitstraling van de woningen, maar ook over het belang van een goede relatie met je buren. Stichting WNR vertelt je er meer over in het webinar op 2 november. In een uur praten we je bij over de uitdagingen voor jouw VvE als je wilt verduurzamen.

De verantwoordelijkheid van een bestuur van een Vereniging van Eigenaars is aanzienlijk. Een VvE heeft een belangrijke rol bij het in stand houden van het appartementencomplex, technisch, organisatorisch en financieel. De energietransitie maakt het er voor de VvE niet eenvoudiger op. Je moet immers rekening houden met toekomstige ontwikkelingen die nog niet volledig te overzien zijn.

Tijdens het webinar komt aan de orde:

  • De opgave van de energietransitie voor de VvE
  • Hoe organiseer je als vereniging grote en complexe aanpakken
  • Voldoen aan nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen
  • Praktische voorbeelden van energieneutraal verduurzaamde VvE’s
  • Vragenronde

Sprekers zijn Egbert de Jong (voorzitter) en Walter van Steenis (directeur) van stichting WNR.

Praktische informatie

Het webinar wordt gegeven op 3 november 2021 van 19:00 tot ca. 20:00 uur.

Doe je met andere bewoners of betrokkenen mee? Laat iedereen zich individueel aanmelden.

Op de dag van het webinar ontvangt iedereen die zich vooraf heeft aangemeld rond 12 uur de mail met een link naar de Zoom-meeting (houd de spambox in de gaten). Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Niet beschikbaar op 3 november? Op 2 november geven wij hetzelfde webinar: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-webinar-grip-op-de-verduurzaming-van-de-vve-2-november-183370214247

Kennis opdoen en positie versterken

Stichting WNR organiseert dit webinar voor VvE-besturen die werk maken van hun uitdagingen. Na deze online bijeenkomst heb je beter in beeld wat de uitdagingen zijn voor jouw VvE als je wilt verduurzamen. Als VvE-bestuur doe je niet alleen belangrijke kennis op. Je kunt er ook je positie mee versterken en daarmee de besluitvaardigheid van de VvE in zijn geheel.

Over Stichting WNR

WNR (Stichting WoonlastenNeutraal Renoveren) verhoogt de renovatiesnelheid, verlaagt de kosten en past innovatieve en geaccepteerde renovatieoplossingen toe. WNR stimuleert de samenwerking van mkb bouwteams en ondersteunt de kennisontwikkeling en kwaliteit van de deelnemers. De bewoner (en vereniging van eigenaren) betaalt niets extra voor de duurzame renovatie als het huishoudboekje op orde is en krijgt een moderne woning of appartement zonder aardgas met blijvend lage woonlasten. Dankzij voorspelbaar energieverbruik dat WNR 30 jaar garandeert.

Graag tot ziens op 3 november!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator WNR

Organisator van Webinar: Grip op de verduurzaming van de VvE - 3 november

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen