€ 0 – € 8,86
webinar Het Beelddenkende Brein

webinar Het Beelddenkende Brein

Venster Acties en details

€ 0 – € 8,86

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Webinar Het Beelddenkende Brein

Over dit evenement

Beelddenkers voldoen meestal niet aan het standaard plaatje maar bezitten een creativiteit en originaliteit die vele malen waardevoller is.

Het Beeldenkende Brein is hoog gevoelig, associeert, schakelt snel en heeft daardoor mogelijkheid dat een taaldenkbrein niet heeft. In een beelddenkvriendelijke wereld zijn taal- en beelddenkers in hun element. Beide denkwijzen zijn van groot belang voor onze samenleving. Samen maken ze de wereld compleet.

Het Beelddenkend brein werkt niet alleen anders als het taaldenkende brein, het vraagt ook om een andere opvoeding. In dit webinar gaan we, naast het delen van een stuk basis kennis ook in op wat het betekent voor de opvoeding van je kind en waar je als ouders (opvoeder) mee te maken krijgt. En dus ook als professional als je werkt met kinderen, gezinnen, die vast lopen.

De avond wordt verzorgd door Miranda Meijer en Natasja Esmeijer.

Natasja Esmeijer: “In mijn praktijk Beeldig brein begeleid ik kinderen, jongeren en volwassenen die vastlopen in het schoolsysteem of op de werkvloer omdat zij anders denken en leren dan dat het systeem van hen vraagt. Dat gaat via individuele begeleiding via kortdurende of langdurende trajecten.. Alle trajecten zijn op maat. Daarnaast geef ik ook lezingen en schrijf boeken over beelddenken.”

Miranda Meijer: “ Ik heb veel ervaring met beelddenkers die vastlopen in alle systemen: onderwijs, hulpverlening, werk, relatie, gezin. Kortom: een opstapeling van gevolgen van het anders denken.

Alles wat regulier is, werkt niet. Dus begin ik bij al mijn klanten met wat ze leuk vinden, wat ze makkelijk af gaat, waar ze blij van worden of misschien juist wel met dat wat ze altijd al hebben willen doen, hebben, ondernemen, zien, zijn. Procesbegeleiding vanuit coaching, aangevuld met wat er nog meer nodig is.”

Natasja en Miranda geven samen cursussen, lezingen, webinars en nog veel meer vanuit het Beelddenkende Brein.

Aanmelden kan via bijgaande link in WebinarGeek;

https://mamavita.webinargeek.com/webinar-het-beelddenkend-brein

Na de aanmelding in WebinarGeek ontvangt u een link waarmee u direct kan inloggen en deelnemen aan het webinar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen