Gratis

Webinar: 'Het vergroenen van je dak'

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Wat zijn de mogelijkheden en de voordelen van dakvergroening? Stad Antwerpen organiseert voor haar inwoners een gratis webinar.

Over dit evenement

Groendaken en dakvergroening veroveren sinds de oudheid de wereld. De voordelen van dakvergroening zijn uiteraard legio: meer natuur in het straatbeeld, meer biodiversiteit, minder kans op wateroverlast en meer verkoeling. Stad Antwerpen kent een mooie premie toe voor inwoners die een groendak aanleggen. Maar hoe begin je juist aan deze klus? En welke functies kan je eigenlijk op je dak combineren? Hoe ziet de opbouw van een groendak eruit? En op welke premies kan je rekenen?

Dirk Andelhofs, erkend lesgever bij VIBE, legt het tijdens het webinar 'Het vergroenen van je dak' haarfijn voor je uit.

Na dit webinar weet je:

  • wat de voor- en nadelen zijn van dakvergroening
  • welke functies je kan combineren op jouw dak
  • welke aandachtspunten je zeker in de gaten moet houden
  • welke stappen je moet ondernemen om je dak te vergroenen

Wil je meer weten over dakvergroening en groendaken? Of wil je er zelf mee aan de slag? Schrijf je dan vandaag in voor dit webinar! Stad Antwerpen organiseert deze sessie gratis voor haar inwoners.

Praktische informatie

Het webinar wordt uitgezonden via Zoom. Je krijgt na registratie een mail met de link naar het webinar. Je vindt deze link achter de knop 'Het evenement'. Eventbrite stuurt je ook drie reminders om het webinar bij te wonen.

Na het webinar ontvang je de presentatie die de spreker gebruikt, samen met een korte enquête.

Disclaimer

Je persoonlijke gegevens worden verwerkt conform de privacyverklaring van VIBE vzw en EcoHuis Antwerpen. We verwerken je gegevens conform het doel waarvoor deze verstrekt zijn en doen er alles aan om je privacy te garanderen. De door jou verstrekte gegevens delen we niet met derde partijen, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Wil je je gegevens corrigeren? Neem dan contact met ons op via info@vibe.be of ecohuis@antwerpen.be.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Stad Antwerpen i.s.m. VIBE vzw

Organisator van Webinar: 'Het vergroenen van je dak'

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen