Gratis

Webinar: Hoe inzicht helpt om betere beslissingen te kunnen nemen...

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Brilliant Work en Adapt Analytics leren je in dit webinar hoe inzicht in verschillende bedrijfsprocessen helpt betere beslissingen te nemen.

Over dit evenement

Als ondernemer, directeur of MT lid ben je bezig om je te ontwikkelen: meer tevreden klanten, meer omzet, minder kosten. Maar hoe weet je of dit de juiste doelen zijn? En nog belangrijker of je ‘on track ligt’ om deze doelstellingen te behalen? Om het behalen van doelen te kunnen meten is inzicht essentieel. Zonder inzicht kan je vast komen te zitten en geen beslissingen nemen. Of neem je misschien de verkeerde beslissingen. Weet jij welke klant het beste rendeert, welk ‘probleem’ jouw klantenservice de meeste tijd kost? Waar de meeste fouten worden gemaakt? Of welke procesverbeteringen leiden tot meer klanttevredenheid? Moet je het antwoord op de meeste van deze vragen schuldig blijven? Dan is dit webinar iets voor jou.

We laten aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe gebrek aan inzicht leidt tot veel onbenut potentieel. We geven je concrete handvaten hoe je dit onbenutte potentieel om kan zetten in concrete verbeteringen. O. a. door data in je organisatie samen te brengen, verbanden te leggen en informatie voor iedereen toegankelijk te maken. Ten slotte geven we je tips om deze verandering te implementeren binnen de gehele organisatie en te zorgen dat je medewerkers net zo achter deze data gedreven aanpak staan als jij.

Aan het einde van het webinar weet je:

• Hoe inzicht help om betere beslissingen te kunnen maken

• Welke inzichten je met data kan verkrijgen

• Hoe je jouw medewerkers mee kan nemen in een meer data gedreven cultuur

• Wat voor subsidiemogelijkheden er zijn om zo’n traject mede te betalen.

Bovendien krijg je bij inschrijving een gratis checklist “Gezond bedrijf” om zelf te evalueren hoe jouw organisatie er voor staat.

De sprekers

Lizanne Jakobs

Lizanne runt Brilliant Work en is een bekende en bevlogen spreekster in het ondernemers circuit. Lizanne is bedrijfscoach en adviseur met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven bij zowel maak- als dienstverlenende bedrijven. Brilliant Work biedt klanten coaching, advies en training op het gebied van ondernemerschap, bedrijfsgroei in binnen- en buitenland en een betere interne bedrijfsvoering, meestal op gesubsidieerde basis. Lizanne werd door Enterprise Nation benoemd tot een van de top 50 consultants van het Verenigd Koninkrijk. Brilliant Work werd in 2019 en 2020 door digitaal platform Corporate Vision verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van NL.

Tessa de Vor

Tessa is senior business analist en geeft tevens leiding aan Adapt Analytics. Zij helpt ze organisaties bij de stap naar meer datagedreven werken door, naast oog voor data, ook oog te hebben voor mensen, processen en structuren. Ze heeft ruim 13 jaar ervaring als analist en ‘tolk’ tussen de techniek en de business. Adapt Analytics is gespecialiseerd in data oplossingen voor middelgrote en grote organisaties. Naast detachering van, onder andere, data engineers, data analisten en product owners, ontwikkelt Adapt Analytics ook innovatieve data oplossingen samen met haar klanten. Adapt Analytics onderscheidt zich van andere data adviesbureaus doordat zij altijd over twee assen werkt: de techniek- en de mens as. Vanuit dit uitgangspunt begeleidt Adapt Analytics haar klanten in hun reis naar een meer datagedreven cultuur.


		Afbeelding van Webinar: Hoe inzicht helpt om betere beslissingen te kunnen nemen...

		Afbeelding van Webinar: Hoe inzicht helpt om betere beslissingen te kunnen nemen...
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen